Agenda Constructiilor
Luni, 11 Decembrie 2023
Liebher
Home - Analiza pietei de sisteme din PVC pe anul 2013

Analiza pietei de sisteme din PVC pe anul 2013
Analiza pietei de sisteme din PVC pe anul 2013
PDF, 8 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 15 feb 2013
Sumar: click aici
Stagnare si orizont incert pentru segmentul furnizorilor de profile si accesorii
Firmele active pe piata nationala a tamplariei din PVC au inceput anul 2013 sub auspicii oarecum mai bune in raport cu perioada anterioara, date fiind perspectivele de atragere a unor fonduri europene importante in cadrul programului national de reabilitare termica a imobilelor existente. Chiar daca proiectul respectiv nu se va materializa printr-o performanta totala, in sensul cheltuirii tuturor sumelor puse la dispozitie, existenta unor linii certe de finantare constituie, cel putin, un impuls psihologic binevenit pentru segmentul mentionat. Nicio analiza realizata in circumstantele actuale, indiferent de gradul de expertiza al specialistilor care o efectueaza si de precizia datelor luate in calcul, nu poate prefigura cu exactitate evolutia bransei, decat, poate, pe termen foarte scurt. Pornind de la aceasta premisa, cel mai bun demers este acela de cercetare a datelor concrete – disponibile momentan – si de configurare, pe baza acestora, a unor scenarii plauzibile, insa cu o rata limitata de probabilitate. Astfel, avand in vedere faptul ca principalii furnizori de pe piata locala au comunicat deja cifre de afaceri aproximativ egale cu vanzarile raportate in anul precedent, ar fi plauzibila presupunerea ca indicatorul respectiv se va situa la cota aferenta precedentelor 12 luni. Daca se ia in calcul o productie locala ce poate fi estimata la un nivel de aproximativ 30% din totalul sistemelor utilizate pentru fabricatia de ferestre din PVC (cei mai importanti competitori ce detin unitati de extrudare in Romania fiind reprezentati de Gealan, Teraplast, Extruplast si Ramplast), un calcul indica o valoare a pietei locale de profile din PVC cuprinsa intre… milioane de euro si… milioane de euro.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Rehau Polymer, Gealan, Veka, Profine, Pimapen, Mediapress, Profile Roplasto, Teraplast, Leonis, Promotion Business Team, Intercom Topaz, Weiss Profil, Winhouse Prod System, Cicavien, Worm si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de sisteme din PVC va fi disponibila in trimestrul intai din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
FRONTALE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
viarom
grundfos
BALTIC
Acvatot 2019
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
CDS
noark
leviatan
leviatan
Ubitech
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu