Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Decembrie 2023
Liebher
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei de sisteme din PVC pe anul 2014

Analiza pietei de sisteme din PVC pe anul 2014
Analiza pietei de sisteme din PVC pe anul 2014
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 17 feb 2014
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Pentru anul in curs, pe fondul situatiei economice incerte, producatorii de tamplarie din PVC isi propun consolidarea cotelor de export si mentinerea livrarilor la un nivel corespunzator, care sa permita cel putin o stabilizare a cifrelor de afaceri la nivelul precedentelor 12 luni. De altfel, in exercitiul financiar ce tocmai s-a incheiat, eforturile echipelor manageriale au fost indreptate in aceeasi directie, iar datele statistice partiale, referitoare la importul de sisteme din PVC (ce reflecta cu destula acuratete cerintele de aprovizionare ale firmelor implicate in executia ansamblurilor) indica usoare sporiri valorice si cantitative echivalente mai degraba unei mentineri a livrarilor. Evident, nivelurile respective se afla la cote extrem de reduse, corespunzatoare situatiei consemnate inaintea declansarii „boom”-ului economic din 2007, insa acestea ar putea constitui un prag-suport ce va permite, macar pe termen mediu, o relansare a activitatii pe baze sustenabile. Evident, tendinta de crestere nu va putea fi sustinuta fara masuri concrete de stimulare economica, pe care insa cei mandatati sa le creeze si sa le aplice - in speta, autoritatile centrale - le neglijeaza, preferand declaratiile politicianiste si creand o situatie tensionata din punct de vedere social, pe fondul proximitatii momentului electoral. Desi premisele macroeconomice nu sunt favorabile (cu exceptia faptului ca piata de constructii a iesit din recesiunea statistica, iar numarul autorizatiilor de construire pentru imobile rezidentiale - unde se instaleaza cu precadere ferestre din PVC - a scazut nesemnificativ in 2013), firmele implicate pe segmentul analizat au demonstrat - si vor arata si in continuare - faptul ca sunt capabile sa se descurce si fara sprijinul statului.
***
Analiza completa a pietei nationale de tamplarie din PVC din perspectiva producatorilor specializati si opiniile managerilor unor importanti reprezentanti ai bransei referitoare la situatia actuala si la perspectivele pe termen scurt, poate fi lecturata in editia ianuarie-februarie 2014 a revistei Fereastra. Printre respondentii demersului publicatiei se afla oficiali din cadrul companiilor ADF Prod, Arcom Gealan, Conexpert Group, Deco Plast, Geiger Company, Liderplast, Romserv Invest, Suki etc.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiALLBIMVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
FRONTALE
leviatan
viarom
leviatan
strabag nivel 1
Acvatot 2019
rigips
Ubitech
grundfos
MAKITA
CDS
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
noark
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
BA 2023
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu