Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Analiza pietei de spuma poliuretanica, sigilanti si adezivi pe anul 2011

Analiza pietei de spuma poliuretanica, sigilanti si adezivi pe anul 2011
Analiza pietei de spuma poliuretanica, sigilanti si adezivi pe anul 2011
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 02 sep 2011
Sumar: click aici
Vanzarile de etansanti profesionali constituie un etalon al pietei de tamplarie
Sectorul materialelor profesionale de etansare si sigilare a inregistrat, in perioada recesiunii, un declin pronuntat. Tendinta a fost in stricta concordanta cu situatia generala a pietei de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, care a consemnat o contractie deosebita atat in 2009, cat si in 2010. Astfel, din punct de vedere financiar, cifra de afaceri in domeniu s-a redus cu peste 70%, scazand de la nivelul de aproximativ 1,2 miliarde euro (in 2008) la o valoare cuprinsa intre 350 milioane de euro si 400 milioane de euro, estimata pentru 2011. Conform opiniei specialistilor, "barometrele" care au cea mai mare acuratete in ceea ce priveste evolutia livrarilor in domeniu sunt constituite de nivelurile segmentelor de feronerie si spume poliuretanice (PU)/ siliconi. Avand in vedere previziunile specialistilor bransei materialelor de etansare, se poate afirma ca situatia generala in domeniu s-a stabilizat, urmand ca, incepand cu primavara anului 2012, sa se instaleze o tendinta de crestere temperata. Piata locala de spume poliuretanice continua sa fie dominata de aceiasi competitori - si anume: Den Braven, Henkel (Ceresit), Temad Co (Bison), Selena (Tytan) si Penosil. In ceea ce priveste cotele de piata, informatiile sunt contradictorii, insa se poate afirma faptul ca firmele concurente mentionate anterior acopera peste 80% din cererea curenta. Un element interesant, consemnat in ultimul timp, a fost constituit de cresterea ponderii livrarilor pe piata de bricolaj, ponderea acesteia egaland-o pe cea corespunzatoare utilizatorilor profesionisti (companii specializate in fabricatia/montajul de tamplarie termoizolanta). In ceea ce priveste materialele siliconice, competitia este purtata, in continuare, intre Sika Romania si Geocel Pro, care detin, impreuna, o cota majoritara de piata.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Sika, Den Braven, Temad Co, Penosil, Klebrom, Novocom Consult, Hilti, Dow Corning, Selena FM, Wacker Chemie si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de spuma poliuretanica, sigilanti si adezivi va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2012.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMman and machineVideoConfAC-iulhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
viarom
noark
FRONTALE
MAKITA
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
BALTIC
rigips
grundfos
strabag nivel 1
leviatan
theda mar
Acvatot 2019
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
BA 2023
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica