Agenda Constructiilor
Joi, 30 Noiembrie 2023
Liebher
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei de tamplarie din aluminiu pe anul 2009

Analiza pietei de tamplarie din aluminiu pe anul 2009
Analiza pietei de tamplarie din aluminiu pe anul 2009
PDF, 56 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 02 mar 2009
Sumar: click aici
Evolutie incerta a livrarilor de sisteme din aluminiu
Pe piata furnizorilor de sisteme din aluminiu, anul 2009 a inceput sub semnul incertitudinii, livrarile de profile fiind afectate de situatia economica actuala, marcata de efectele crizei financiare. Limitarea numarului de proiecte ample, determinata si de reducerea activitatii pe piata constructiilor (specifica sezonului rece), intreruperea lucrarilor la anumite imobile (din cauza lipsei de lichiditati), acutizarea competitiei si blocajul financiar constituie doar cateva dintre motivele care ar putea influenta negativ - cel putin in primul semestru din acest an - vanzarile de serii din aluminiu utilizate la executia de tamplarie termoizolanta si fatade cortina.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza tematica realizata pe piata de tamplarie din aluminiu/fatade cortina include articolele publicate in cadrul revistei Fereastra la rubrica dedicata evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Alumil Rom Industry, Color Magic, Aluminco, Alukonigstahl, AkzoNobel Powder Coatings, Delta Aluminiu, Electrostatic, Eurotec, Profilco Ro, Reynaers, ABC Profesion'Al Design, Alu Design, Melcret AT, Tehnorex, Astra Roger, Flexxelf, Icco Termotec, Everest Holding, Prodinvest '94, Alu Glass, Strial etc. De asemenea, pot fi lecturate articole si studii de cercetare referitoare la contextul general al pietei de tamplarie termoizolanta (cu accent pe situatia sectorului de sisteme si tamplarie din aluminiu/pereti cortina), precum si o serie de opinii referitoare la evolutia bransei, exprimate de specialistii companiilor: Sapa Profiles, Plus Confort, Modern Ambient, Invest Prod, Mimo Group, Melcret Fonoterm, Alconf, Al-Prompt, Metalbau Swiss si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a sectorului de tamplarie din aluminiu/fatade cortina va fi disponibila in primul trimestru al anului 2011. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (editiile nr. 1-78) si analizele statistice la importurile de sisteme din PVC, aluminiu, feronerie si sticla arhitecturala, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
VideoConfAC-iulALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
BALTIC
noark
rigips
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
leviatan
Acvatot 2019
CDS
viarom
Ubitech
grundfos
theda mar
FRONTALE
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
BA 2023
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu