Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei de tamplarie din aluminiu pe anul 2010

Analiza pietei de tamplarie din aluminiu pe anul 2010
Analiza pietei de tamplarie din aluminiu pe anul 2010
PDF, 7 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 22 mar 2010
Sumar: click aici
Piata de ferestre si fatade cortina, marcata de incertitudine
La nivelul anului trecut si in prima parte a lui 2010, piata tamplariei din aluminiu, cea a sistemelor de profile si bransa fabricantilor de fatade cortina au fost grav afectate de recesiune. Deocamdata, lipsa finantarii si starea de neincredere si incertitudine reprezinta principalele elemente caracteristice ale perioadei actuale, amanarea lansarii de noi proiecte ample in domeniul constructiei imobilelor de birouri si/sau al celor comerciale constituind singura certitudine. Probabil ca o reluare a cererii la cote acceptabile, care sa permita firmelor specializate sa activeze peste pragul de rentabilitate, va avea loc la ceva timp dupa momentul echilibrarii pietei mondiale, cand se presupune ca investitorii straini isi vor reconsidera pozitia cu privire la siguranta economica a tarii noastre si la profitabilitatea afacerilor derulate pe plan intern. Potrivit estimarii specialistilor din domeniu, anul trecut, nivelul de scadere a comenzilor pe piata s-a situat la circa …%, cu toate ca numeroase firme au raportat un declin situat sub media acestui sector de activitate. Desi multi considera ca punctul maxim al crizei economice a fost deja atins, alti reprezentanti ai companiilor specializate mizeaza pe o eventuala reluare a trendului ascendent din anul… Chiar si in aceste conditii, se recomanda ca planurile de afaceri sa fie elaborate in mod diferit, intrucat perioada de crestere din intervalul anilor 2000-2008 nu va mai putea fi consemnata intr-o economie post-recesiune, in care revenirea este lenta si fragila.
Descriere:
Analiza tematica realizata pe piata de tamplarie din aluminiu include articolele publicate in cadrul revistei Fereastra la rubrica dedicata evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Alukönigstahl, ABC Profesion'Al Design, Alumil Rom Industry, Aluminium Promotion Co, Invest Prod, Doladela Distributie, Etem, Geplast, MetalBau Swiss, Reflex Fatade, Metra East Europe, AkzoNobel Powder Coatings, Reynaers, Sapa Building System, Strial etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a sectorului de tamplarie din aluminiu va fi disponibila in primul trimestru al anului 2011. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (editiile nr. 1-78) si analizele statistice la importurile de sisteme din PVC, aluminiu, feronerie si sticla arhitecturala, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
rigips
Acvatot 2019
concelex
siniat
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
noark
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
CDS
MAKITA
EDIT-Structural
viarom
Ubitech
leviatan
ness project
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander