Agenda Constructiilor
Duminica, 07 Iunie 2020
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2009

Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2009
Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2009
PDF, 48 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 01 apr 2009
Sumar: click aici
Piata de ferestre din lemn stratificat, afectata grav de recesiune
Daca in anii anteriori domeniul fabricatiei de tamplarie din lemn stratificat a urmat aceleasi tendinte ascendente ca ale pietei nationale de ferestre/usi termoizolante, situatia economica nefavorabila, inregistrata din toamna anului trecut, a determinat o diminuare substantiala a vanzarilor. Luand in considerare faptul ca firmele din bransa au trecut de la o crestere medie anuala de 30% a cifrei de afaceri la o scadere accelerata a numarului de contracte si comenzi, se poate afirma ca livrarile de ferestre/usi preconizate pentru 2009 se afla cel putin sub semnul incertitudinii. Majoritatea producatorilor nu se mai raporteaza la marjele de profit estimate initial si sunt obligati sa implementeze masuri de restructurare a strategiei de afaceri.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza tematica realizata pe piata de tamplarie din lemn stratificat/usi de intrare/interior, automate, de garaj si industriale include articolele publicate in cadrul revistei Fereastra la rubrica dedicata evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii ale reprezentantilor companiilor: AkzoNobel Coatings, Bradul Ezustfenyo, Azi, Cedru Prod, ICA Group, Bucin Mob, Eurolemn W&B, Fenestela '68, Lemtek, Mobitech, Supertrade Gerconf, Wippro, Eurocasa, Woodcote, Arcade Trading, Far Est Metal, Megadoor, Porta KMI, Pinum Doors & Windows etc. De asemenea, pot fi lecturate articole si studii de cercetare referitoare la contextul general al pietei de tamplarie termoizolanta (cu accent pe situatia sectorului de ferestre din lemn stratificat si a bransei producatorilor de usi), precum si o serie de opinii referitoare la evolutia domeniilor respective, exprimate de specialistii companiilor: Hormann, Omega Tehnoton Energetic, BIT WinDoors, Swing Trade, Geze, Loading Systems, MCA, Alfa Cluj, Isotek Engineering, Histria International, Aluterm Group, Rolorand Import-Export, Art Land si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a sectorului de tamplarie din aluminiu/fatade cortina va fi disponibila in primul trimestru al anului 2011. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (editiile nr. 1-78) si analizele statistice la importurile de sisteme din PVC, aluminiu, feronerie si sticla arhitecturala, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
bluebeamACADC4E FORUMCOVID-19TeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere