Agenda Constructiilor
Luni, 25 Mai 2020
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2010

Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2010
Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2010
PDF, 3 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 10 mai 2010
Sumar: click aici
Ferestrele din lemn ataca piata ansamblurilor din aluminiu si PVC
Lemnul stratificat reprezinta un material des utilizat in domeniul constructiei de tamplarie termoizolanta, mai ales in statele din Europa Centrala, precum si in tarile baltice si cele scandinave. In regiunile mentionate, desi gradul de folosire este eterogen, se estimeaza ca profilele realizate din diverse tipuri de esente au o pondere pe piata mai mare de…%. De asemenea, in Europa Occidentala, sistemele compozite (din lemn-aluminiu) sunt foarte solicitate, in special in domeniul aplicatiilor de lux. Situatia este diferita in Romania, unde cota de piata a ferestrelor din lemn stratificat nu depaseste nivelul de…%. Fenomenul este cauzat, in principal, de pretul ridicat al ansamblurilor din aceasta categorie, precum si de promovarea necorespunzatoare a produselor, iar gradul scazut de informare a beneficiarilor constituie inca un neajuns. Totusi, se estimeaza ca ponderea acestor sortimente se va majora semnificativ in urmatoarea perioada, mai ales datorita avantajelor nete pe care le ofera.
Descriere:
Analiza tematica realizata pe piata de tamplarie din lemn stratificat include articolele publicate in cadrul revistei Fereastra la rubrica dedicata evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Azi, Prolemn, Grup BD, Bradul Ezustfenyo, Dova, Color Magic, Mobistar, Pinum Doors & Windows, Tehnolemnetc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a sectorului de tamplarie din lemn va fi disponibila in trimestrul al doilea al anului 2011. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (editiile nr. 1-78) si analizele statistice la importurile de sisteme din PVC, aluminiu, feronerie si sticla arhitecturala, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ACADCOVID-19TeraSteelALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere