Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2014

Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2014
Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2014
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE LEMN
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 27 iun 2014
Sumar: click aici
Fluctuatii ale vanzarilor de tamplarie din lemn
La fel ca omologii lor, implicati in operatiuni de fabricare a ferestrelor din PVC, producatorii de tamplarie din lemn activi pe piata autohtona au identificat, in ultimul timp, calea exportului ca fiind una dintre putinele sanse de sustinere a vanzarilor la un nivel la care capacitatile relativ excedentare sa poata fi mentinute in functiune in conditii de relativa rentabilitate. Astfel, majoritatea managerilor din bransa considera ca livrarile efectuate in afara granitelor tarii reprezinta panaceul care ar asigura sansele de revitalizare a acestui domeniu, grav afectat de efectele recesiunii. Totusi, daca se iau in considerare datele statistice furnizate de Institutul National de Statistica (INS), poate fi constatata cu usurinta realitatea potrivit careia, in anul 2013, exportul de tamplarie din lemn s-a diminuat, ca valoare, cu aproape 19% fata de precedentele 12 luni, ceea ce nu constituie o premisa favorabila in vederea sustinerii afacerilor derulate de companiile specializate. Potrivit informatiilor INS, daca se analizeaza clasamentul statelor catre care s-au indreptat anul trecut ansamblurile din lemn provenite din Romania, se observa cu usurinta ca acestea sunt mai putine decat in cazul tamplariei din PVC livrate peste hotare, fiind constituite cu precadere de cele ce au un potential deosebit de absorbtie, reprezentate, in ordinea valorica declarata la punctele vamale, de Franta, Belgia, Marea Britanie, respectiv de Italia, Ungaria si Germania (cu un nivel insumat de circa un milion de euro). Numai in Franta, cota cantitativa a exportului de tamplarie autohtona din lemn a facut ca aceasta destinatie sa se devanseze mult fata de alti parteneri comerciali, pozitia secunda din acest punct de vedere revenind Marii Britanii.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Azi, Arcer, Bradul Ezüstfeny?, Conf Binale, Consensus Impex, Danprod, Edy-And Constructii, Fagetul Deac, Ital Styl, Komfort Wood, Lapella Lemn, Mobimpex, New Star, Pinum Doors & Windows, Prolematex, Sangeosilv si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de tamplarie din lemn stratificat va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
VideoConfAC-iulALLBIMman and machinehiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
grundfos
noark
rigips
Ubitech
CDS
BALTIC
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
theda mar
Acvatot 2019
MAKITA
viarom
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
BA 2023
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica