Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Mai 2024
STIHL
Home - ANALIZA - Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2015

Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2015
Analiza pietei de tamplarie din lemn stratificat pe anul 2015
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE LEMN
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 22 iun 2015
Sumar: click aici
Vanzari optime de tamplarie din lemn, mai ales la export
Confruntandu-se in ultimul timp cu fluctuatii semnificative ale cererii la nivel national si promovand o categorie de ansambluri considerate „de elita”, producatorii de tamplarie din lemn activi pe piata autohtona au identificat, in ultimii ani, una dintre putinele metode care pot sustine vanzarile - si anume exportul - efectuat actualmente la un nivel la care capacitatile relativ excedentare sa poata fi mentinute in functiune in conditii de relativa rentabilitate. Astfel, majoritatea managerilor din bransa considera ca livrarile efectuate in afara granitelor tarii reprezinta singura solutie care sa asigure sansele de recuperare a pierderilor intampinate in acest domeniu de activitate. Totodata, daca se iau in considerare datele statistice furnizate de Institutul National de Statistica (INS), poate fi constatata cu usurinta realitatea potrivit careia, in anul 2014, exportul de tamplarie din lemn s-a majorat, ca valoare, cu aproape 24% fata de precedentele 12 luni, ceea ce constituie o premisa favorabila in vederea sustinerii afacerilor derulate de companiile specializate. Potrivit informatiilor INS, daca se analizeaza clasamentul statelor catre care s-au indreptat anul trecut ansamblurile din lemn provenite din Romania, se observa cu usurinta ca acestea sunt mai putine decat in cazul tamplariei din PVC livrate peste hotare, fiind constituite cu precadere de cele ce au un potential deosebit de absorbtie, reprezentate, in ordinea valorica declarata la punctele vamale, de Franta, Belgia, Marea Britanie, respectiv de Ungaria, Italia si Slovacia, care a inlocuit momentan Germania (cu un nivel insumat de circa doua milioane de euro). Numai in Franta, cota cantitativa a exportului de tamplarie autohtona din lemn (de peste 80.000 de unitati) a facut ca aceasta destinatie sa se devanseze mult fata de alti parteneri comerciali, pozitia secunda din acest punct de vedere revenind Marii Britanii.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Azi, Vitrarom, Benati, Bradul Ezustfenyo, Color Magic 2000, Danprod, DC New Mode, Mobimpex, Pinum Doors & Windows, Prolematex, Sangeosilv, Strong Design Construct si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de tamplarie din lemn stratificat va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
noark
siniat
rigips
strabag nivel 1
leviatan
EDIT-Structural
ness project
theda mar
quadratum
CDS
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
concelex
Acvatot 2019
konsent
MAKITA
Ubitech
viarom

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander