Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
Home - Analiza pietei de tamplarie termoizolanta pe anul 2013

Analiza pietei de tamplarie termoizolanta pe anul 2013
Analiza pietei de tamplarie termoizolanta pe anul 2013
PDF, 7 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 24 apr 2013
Sumar: click aici
Situatia bransei de ferestre va fi similara celei consemnate anul trecut
Desi au furnizat informatii relativ contradictorii, ce indica mai degraba un regres al afacerilor, pentru reprezentantii companii implicate in productia si montajul de ferestre, usi si/sau fatade cortina, precum si in cazul furnizorilor de sisteme din PVC, aluminiu, feronerie si sticla anul trecut a constituit o perioada de stabilizare sau de crestere usoara a livrarilor pe anumite segmente, dupa cum rezulta din analiza factorilor macroeconomici si a altor aspecte esentiale care influenteaza bransa. La o prima vedere, cu toate ca efectele crizei economice din constructii au persistat – si continua sa se observe inclusiv in acest an – acestea au afectat mult mai putin ca in anii anteriori domeniul specific de activitate. Toate datele actuale indica, insa, faptul ca in 2013 nu se va consemna o modificare a trendului anterior, in sensul aparitiei mult-asteptatei perioade de crestere sustenabila a vanzarilor, insa nivelul minim al pietei de tamplarie a fost atins in anul 2009, o scadere a cotelor actuale de o asemenea amploare fiind, actualmente, improbabila. Pentru a reliefa cu un grad mai mare de acuratete perspectivele pietei, un instrument util in acest sens este constituit si de analiza succinta a datelor statistice din anul 2012 privind importul de profile din PVC, aluminiu, feronerie si sticla pentru aplicatii arhitecturale, cu precizarea faptului ca versiunea completa a acestora se regaseste in cadrul noii editii a publicatiei INFO-Sisteme de Tamplarie, elaborata de departamentul specializat al revistei Fereastra.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei TOP-Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si prognoze ale Institutului National de Statistica, informatii cuprinse in lista actualizata a producatorilor de tamplarie si geam termoizolant (realizata de departamentul specializat al publicatiei Fereastra), perspective economice reliefate intr-un raport al agentiei Pricewaterhouse Coopers si altele. In cadrul articolului, se evidentiaza situatia actuala si perspectivele domeniului in ansamblul sau, precum si, in particular, aspectele specifice unor segmente cum ar fi: sisteme si tamplarie din PVC, ansambluri si profile din aluminiu, feronerie si sticla pentru aplicatii arhitecturale.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de constructii va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
EDIT-Structural
CDS
leviatan
rigips
quadratum
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
viarom
noark
siniat
concelex
theda mar
ness project
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander