Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei de tamplarie termoizolanta pe anul 2014

Analiza pietei de tamplarie termoizolanta pe anul 2014
Analiza pietei de tamplarie termoizolanta pe anul 2014
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 28 nov 2014
Sumar: click aici
Scadere de 6% a incasarilor consemnate de fabricantii de tamplarie
Cele mai recente date, extrase din lista cu 619 producatori de ferestre si usi, 55 de firme implicate in montaj si 100 fabricanti de vitraje (realizata de departamentul specializat al revistei Fereastra), au permis efectuarea unei analize pe plan national si regional a mai multor parametri, legati de dinamica incasarilor totale, evolutia numarului de angajati, repartitia companiilor pe zone si alte aspecte de stricta actualitate. Coroborate cu situatia importurilor de sisteme de profile, feronerie si sticla, respectiv cu exportul de ansambluri, aceste informatii pot reflecta cu un grad acceptabil de acuratete situatia actuala si perspectivele intregii piete autohtone de profil. La o prima vedere, cercetarea datelor referitoare la firmele implicate in productia si montajul de ferestre, usi si/sau fatade cortina atesta faptul ca situatia specifica perioadei de recesiune, din ultimii cinci ani, a influentat major activitatea acestora. Trebuie insa precizat faptul ca nu exista schimbari spectaculoase - evident, cu anumite exceptii notabile - in ceea ce priveste situatia celor mai puternice firme din bransa. Dupa cum se afirma anterior, in ultimii doi ani au intervenit anumite modificari semnificative inclusiv in structura celor mai importante firme, care contureaza, practic, evolutia sectorului de ferestre si au fost prezentate la nivelul lui 2013, intr-o editie speciala, intitulata TOP 500 Producatori de Tamplarie Termoizolanta. Practic, pana in 2012, fenomenul insolventei i-a ocolit in mare parte pe fabricantii de ferestre, astfel incat bransa s-a caracterizat prin stabilitate, incercand sa evite efectele nefavorabile ale crizei economice. Totusi, trebuie mentionat ca in 2013 si chiar in 2014 au inceput sa apara mai multe cazuri in care firme cu notorietate pe piata de profil fie au initiat procedura de reorganizare pe cale judiciara, fie au finalizat-o in general prin faliment, fie au apelat la metoda dizolvarii cu lichidare (radiere) sau in rare cazuri si-au suspendat activitatea pentru o perioada determinata ori au recurs la fuziune.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii pe baza informatiilor cuprinse in lista cu 600 de producatori de tamplarie si 100 de fabricanti de geam termoizolant, coroborate cu detalii referitoare la fenomenul insolventei, perspective recente reiterate de Comisia Nationala de Prognoza, importul de sisteme din PVC, aluminiu, feronerie si sticla arhitecturala, exportul de tamplarie din PVC si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
leviatan
EDIT-Structural
ness project
CDS
noark
viarom
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
Acvatot 2019
siniat
Ubitech
quadratum
strabag nivel 1
MAKITA
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander