Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Analiza pietei de tubulatura si fitinguri pentru instalatii pe anul 2013

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de tubulatura si fitinguri pentru instalatii pe anul 2013

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de tubulatura si fitinguri pentru instalatii pe anul 2013
Analiza pietei de tubulatura si fitinguri pentru instalatii pe anul 2013
PDF, 7 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: INSTALATII DE APA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 15 mar 2013
Sumar: click aici
Afacerile furnizorilor de tubulatura, dependente de proiectele publice
Piata locala de sisteme de tubulatura si fitinguri destinate proiectelor de alimentare cu apa, canalizare si statii de tratare si epurare a apei se inscrie pe un trend usor crescator, datorat in mare parte lucrarilor gestionate de regiile locale de administrare a retelelor. Astfel, dinamica sectorului analizat este strans legata de cea aferenta industriei de constructii, pentru care semnalele sunt destul de contradictorii la inceput de an. In acest context, majoritatea operatorilor din domeniu estimeaza ca anul in curs va reprezenta o perioada de stabilizare, pentru ca, incepand din 2014, sa se instaleze o noua tendinta de crestere moderata. In ansamblu, piata de tubulatura este divizata in doua mari sectoare, respectiv cel al producatorilor de tevi metalice si al conductelor din materiale plastice, tendintele estimate la nivelul ambelor segmente fiind similare, dependente de evolutia investitiilor publice. Potrivit managerilor companiilor din domeniu, criza economico-financiara a avut si un efect pozitiv asupra pietei de profil, dat de faptul ca in domeniu au rezistat doar firmele cu adevarat puternice, profesioniste si profitabile. In continuare, principala provocare este generata de scaderea numarului proiectelor de amploare, unde se folosesc de obicei sisteme complexe de tubulatura. In ansamblu, sectorul de tubulatura din material plastic se situeaza la circa 100 milioane de euro. Un segment complementar este cel de pompe si sisteme de pompare, piata autohtona de profil stagnand, anul trecut, la nivelul lui 2011, respectiv la aproximativ 100 milioane de euro. Pe termen mediu si lung, insa, conducerea firmelor specializate se asteapta la o crestere semnificativa in domeniu, conditionata de stabilitatea politica si de eforturile autoritatilor pentru imbunatatirea derularii programelor de investitii, in special a celor finantate din fonduri europene.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: SGA Brasov, Aquacaras, Aquavas, Apa Rarnavei Mari, Rehau Polymer (departamentul Tehnica Instalatiilor Termice si Sanitare), Teraplast, Alfa Laval, Ascomi, Austro Pipesystems, AVK Romania, C&V Water Control, Comtech Co, Ecotrust AB, Emmeti Plast, Hydrosystems, Pompe Instal, SFA Saniflo, Wienerberger Pipelife, Grundfos, ITT, Uponor si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de lacuri si vopsele va fi disponibila in trimestrul intai din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
leviatan
noark
Acvatot 2019
concelex
quadratum
BogArt
Ubitech
siniat
strabag nivel 1
ness project
konsent
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
CDS
MAKITA
theda mar
viarom
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander