Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Analiza pietei de utilaje pentru constructii si sisteme de cofrare pe anul 2014

Analiza pietei de utilaje pentru constructii si sisteme de cofrare pe anul 2014
Analiza pietei de utilaje pentru constructii si sisteme de cofrare pe anul 2014
PDF, 4 pagini A4
Pret: 9 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Trimite SMS la 7676 cu textul: AGENDA
Valabil in retelele: Vodafone, Orange, Cosmote.
In cateva secunde vei primi un cod de acces prin sms.

Domeniul: ECHIPAMENTE PENTRU CONSTRUCTII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 31 iul 2014
Sumar: click aici
Sectorul utilajelor se afla sub pragul de 100 milioane de euro pe an
Declinul pietei de utilaje din Romania a continuat si in 2013, cand acest sector a consemnat o contractie de 23% fata de 2012, vanzarile de utilaje situandu-se, astfel, la circa 800 de unitati anul trecut, pana la maximum 100 milioane de euro. Potrivit lui Liviu Neagu, presedintele Asociatiei Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii (ADUC), industria locala a utilajelor pentru constructii a inregistrat o contractie de 50%-60% in ultimii cinci ani. "In cel mai optimist scenariu, piata se va mentine in 2014 la nivelul precedentelor 12 luni. Suprataxarea anuntata a carburantilor va reprezenta un nou obstacol financiar pentru companii. La data de 1 aprilie 2014 a intrat in vigoare taxa pe carburant, in conditiile in care costurile de operare din Romania sunt deja extrem de mari", a declarat Liviu Neagu. In aceste conditii, economii substantiale se pot face prin urmarirea functionarii consumului si a modului de exploatare. Principalii distribuitori activi pe piata locala de utilaje sunt Terra Romania (dealer JCB), Case Utilaje (Case New Holland), Marcom (Komatsu), Bergerat Monnoyeur (Cat) si Powertek Group (Terex). Situatia dificila de pe piata utilajelor pentru constructii continua si in 2014, conform datelor ADUC situatia la jumatatea anului in curs fiind relativ similara celei de la mijlocul lui 2013, cand contractia din domeniu a fost evaluata la 20% din nivelul din 2012. Activitatea din sector este, astfel, influentata in continuare de contextul economic nefavorabil atat la nivel national, cat si european.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Gras Savoye Romania, Terra Romania si Costa Utilaje, ale oficialilor Asociatiei Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii (ADUC), ale unor firme de leasing: ALB Leasing, BT Leasing, BRD Sogelease, UniCredit Tiriac Bank, CEC Bank etc. De asemenea, isi expun punctul de vedere atat furnizorii importanti de schele, sisteme de cofrare si platforme pentru santier, din partea firmelor: Peri Romania, Alsina, Hunnebeck, Hoch Bau Sistem si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de utilaje pentru constructii si sisteme de cofrare va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
Ubitech
EDIT-Structural
concelex
quadratum
konsent
CDS
Acvatot 2019
noark
MAKITA
Arduro
viarom
theda mar
rigips
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
strabag nivel 1
leviatan
SIGM
CONCEPT STRUCTURE
siniat
SSAB
ness project

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander