Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - ANALIZA - Analiza pietei de utilaje pentru constructii si sisteme de cofrare pe anul 2016

Analiza pietei de utilaje pentru constructii si sisteme de cofrare pe anul 2016
Analiza pietei de utilaje pentru constructii si sisteme de cofrare pe anul 2016
PDF, 6 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: UTILAJE DE CONSTRUCTII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 02 aug 2016
Sumar: click aici
Industria echipamentelor de santier, sustinuta de investitiile private
Schimbarea criteriilor de eligibilitate si prelungirea termenelor pentru implementarea proiectelor cu subventii UE au influentat pozitiv piata de utilaje terasiere pentru constructii din Romania in 2015, sectorul inregistrand o crestere de circa 25% comparativ cu nivelul din 2014, pana la circa 1.300 de echipamente comercializate, corespunzatoare unei valori estimate la aproximativ 130 milioane de euro. Situatia din domeniu s-a inrautatit, insa, in prima jumatate a anului in curs, perioada pentru care operatorii din domeniu indica scaderi de pana la 40%, avand in vedere intarzierea demararii marilor proiecte de infrastructura, dar si amanarea planurilor unor dezvoltatori privati, ca urmare a incertitudinilor legate de intrarea in vigoare a legii darii in plata si a finalizarii fondurilor disponibile prin programul Prima Casa. In ceea ce priveste livrarile altor echipamente pentru santier, cum ar fi sistemele de cofrare sau utilajele de ridicat, aceste segmente s-au inscris pe un trend de crestere inclusiv in 2016, datorita, in special, proiectelor comerciale private. Cel mai nou raport al Comitetului European pentru Echipamente de Constructii (CECE) releva faptul ca, in continuare, Romania este o piata atipica din punct de vedere al cererii de echipamente, buldoexcavatorul fiind cel mai solicitat tip de utilaj. In timp ce, la nivel european, in 2015 s-au vandut 5.338 de buldoexcavatoare, reprezentand 5,2% din totalul sectorului de echipamente terasiere, in Romania ponderea acestor utilaje este de 53,5% din piata, in 2015 fiind comercializate 683 de unitati. Potrivit specialistilor din domeniu, Romania urmeaza, insa, trendul general la nivel european, precum si exemplul Poloniei, o tara cu un parcurs similar celui autohton, astfel incat buldoexcavatorul isi pierde din popularitate, in favoarea tandemului mini/midi excavator - incarcator compact.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor Bergerat Monnoyeur, Marcom RMC ’94, Energoutilaj, Terra Romania, Titan Machinery, Echipamente pentru Constructii, EPCO, Compresor Technique Equipment (din cadrul Atlas Copco) etc. De asemenea, isi expun punctul de vedere furnizorii importanti de sisteme de cofrare, din partea firmelor: Hunnebeck Romania, Doka, Alsina si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de utilaje pentru constructii si sisteme de cofrare va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2017.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
leviatan
CDS
siniat
theda mar
noark
strabag nivel 1
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
rigips
viarom
Ubitech
EDIT-Structural
concelex
quadratum
ness project
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander