Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie sau geam pe anul 2014

Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie sau geam pe anul 2014
Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie sau geam pe anul 2014
PDF, 4 pagini A4
Pret: 9 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Trimite SMS la 7676 cu textul: AGENDA
Valabil in retelele: Vodafone, Orange, Cosmote.
In cateva secunde vei primi un cod de acces prin sms.

Domeniul: UTILAJE PENTRU FABRICAREA DE TAMPLARIE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 31 iul 2014
Sumar: click aici
Sectorul de utilaje se afla la un prag minim istoric
La o analiza succinta a pietei de tamplarie termoizolanta, rezulta cu un grad acceptabil de certitudine faptul ca sectorul cel mai afectat de recesiune ramane cel al comercializarii de utilaje destinate procesarii ansamblurilor de ferestre/usi, industriei sticlei si prelucrarii lemnului. O asemenea situatie a fost, de altfel, anticipata inca de la declansarea crizei economice, deoarece investitiile companiilor s-au diminuat drastic si imediat, ca urmare a inaspririi conditiilor de creditare si a scaderii fluxurilor de numerar ce ar fi facut posibila achizitia de echipamente din resurse proprii. Mai mult, diversele probleme privind absorbtia de fonduri europene si acordarea ajutoarelor de minimis, pe baza carora se poate efectua si (re)tehnologizarea firmelor din bransa de ferestre, au dus la aparitia unor noi probleme pentru furnizorii de echipamente ce au ramas activi pe plan local. In aceste conditii destul de nefavorabile, putine au fost societatile specializate care au reusit sa se adapteze la noile realitati ale pietei, majoritatea firmelor cu o solvabilitate precara fiind nevoite sa-si restructureze activitatea sau sa se reorienteze spre alte afaceri care ofera conditii mai bune in ceea ce priveste profitabilitatea. Furnizorii ce au decis sa-si continue activitatea, in pofida diminuarii masive a rentabilitatii si a achizitiilor de utilaje noi, au fost obligati, in majoritatea cazurilor, sa se profileze cu precadere pe acordarea de service, furnizarea pieselor de schimb si, in numeroase situatii, pe intermedierea achizitiilor de utilaje second-hand, preluate de la firme ce au renuntat la productie, apoi reparate/ reconditionate si comercializate la preturi corespunzatoare, care sa asigure o marja minima de profit. Aceasta realitate corespunde, mai degraba, unor incercari de supravietuire mai ales pe termen scurt, insa trebuie precizat ca, din nefericire, nici pe termen mediu starea generala a pietei nu are sanse certe de redresare.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Urban C&O, Abitare CG, Ecomac Biz, Elumatec, Fom Romania, Imroglass-Imsa, Wintec, Homag, Biesse, Glaston si altele. De asemenea, sunt prezentate si cele mai recente estimari ale unor asociatii internationale de profil, cum ar fi VDMA si GIMAV, precum si cateva aspecte referitoare la cotele de piata, pe plan mondial, ale celor mai importanti producatori internationali de echipamente si linii tehnologice.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
man and machineALLBIMhiltiALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
noark
viarom
BALTIC
grundfos
rigips
MAKITA
CDS
theda mar
leviatan
FRONTALE
Ubitech
strabag nivel 1
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica