Agenda Constructiilor
Duminica, 07 Iunie 2020
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza pietei europene a sistemelor de izolatii 2010

Analiza pietei europene a sistemelor de izolatii 2010
PDF, 4 pagini, A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: ASCENSOARE & SCARI RULANTE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 03 nov 2010
Sumar: click aici
Piata europeana specifica va inregistra o valoare de …. miliarde euro in 2010, polistirenul detinand o pondere de 40%-45% din total, conform unui raport al companiei Rockwool (din Danemarca). Cele mai importante concernuri internationale ce deruleaza afaceri in domeniul izolatiilor cu polistiren sunt: Recticel, Kingspan, CRH, Dow, BASF, Metechno si Thyssen. Sectoarele de vata minerala de sticla si vata bazaltica dispun de cote de piata cuprinse intre 25% si 30% fiecare, lideri pe aceste segmente fiind Saint-Gobain, Knauf, Uralita, Rockwool si Paroc.
Descriere:
 Materialul cuprinde o analiza a evolutiei pietei internationale a sistemelor de izolatii. Cererea globala de materiale pentru izolatii va inregistra o medie anuala de crestere de 3,8% pana in anul 2012, conform unui raport al institutului de cercetare Freedonia. Consumul de produse specifice va insuma, peste doi ani, .... miliarde mp, urmand a ajunge la o valoare de …. miliarde USD. Polistirenul va ramane si in intervalul urmator lider de piata in ceea ce priveste vanzarile, cu o cota de 49% din total, datorita - in special - proiectelor de reabilitare termica a cladirilor de locuinte din tarile in dezvoltare din Asia si din sud-estul Europei. In topul preferintelor beneficiarilor se vor afla, de asemenea, izolatiile cu vata minerala de sticla (31%) si cele cu vata bazaltica (16%).
Informatii suplimentare:
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
TeraSteelbluebeamC4E FORUMACADCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere