Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - ANALIZA - Analiza pietei exportatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2013

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei exportatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2013

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei exportatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2013
Analiza pietei exportatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2013
PDF, 4 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 04 oct 2013
Sumar: click aici
Orientarea spre export a firmelor din bransa se consolideaza vizibil
In contextul in care pe piata nationala de ferestre cererea continua sa se diminueze puternic, fara ca pe termen scurt sau mediu sa se evidentieze premisele unei stabilizari (fie si la nivelul extrem de scazut din prezent), livrarile de tamplarie termoizolanta pe pietele din strainatate par deocamdata sa fie o optiune viabila, ce asigura un profit mai mult decat acceptabil, precum si folosirea optima a unor capacitati de productie excedentare. Astfel, nu este nicio surpriza faptul ca, pe masura intensificarii efectelor recesiunii - si pornind de la anumite praguri referentiale din 2008 - in perioada 2009-2012 producatorii de ferestre si usi din PVC sau lemn (pentru care Institutul National de Statistica - INS a agregat date specifice) au intensificat progresiv ritmul derularii operatiunilor de export. Data fiind situatia dificila din 2013, orientarea activitatii spre pietele cu un grad sporit de maturitate din Europa, cu precadere in anumite tari din UE, tinde sa se consolideze vizibil, majoritatea fabricantilor din bransa sustinand faptul ca aceasta reprezinta o oportunitate viabila pe termen lung. Analizand - pe baza datelor furnizate de INS - situatia exportului ambelor categorii de produse (ansambluri din PVC si lemn), rezulta ca, in intervalul luat in considerare (anii 2008 - 2012), principalele piete de destinatie au fost constituite de cele ale statelor membre UE, cu precadere din Europa Centrala si de Vest. In acelasi timp, informatiile INS, relevate pe larg in cadrul publicatiei intitulate „Analiza importurilor de sisteme pentru tamplarie si a exporturilor de ferestre” (elaborata de departamentul specializat al revistei Fereastra), confirma ca pretul mediu declarat de producatorii din tara noastra (mult mai redus fata de cel practicat pe pietele destinatare) constituie cel mai important atu al firmelor ce au decis sa efectueze asemenea operatiuni comerciale.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii implicate pe pietele de export, cum ar fi: Arcom Gealan, Astra Roger, Mondo Style, Optimedia, Frontal Production Rumanien, Perfectview, Roplasto Window Center, Fagetul Deac (Grup BD), Conf Binale, Tehnic Clima, Azi, Vi-Fi, Komfort Wood, Lapella, Unilem si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei companiilor exportatoare de tamplarie termoizolanta (din PVC si lemn) va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMSISECAMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
konsent
CDS
quadratum
strabag nivel 1
Ubitech
noark
ness project
EDIT-Structural
leviatan
theda mar
MAKITA
concelex
ERBASU CONSTRUCT
rigips
siniat

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander