Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2015

Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2015
Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2015
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE ALUMINIU
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 13 mar 2015
Sumar: click aici
Proiectele de mici dimensiuni impun orientarea spre pietele externe
Confruntandu-se si in 2014 cu necesitatea restructurarii activitatii, pe un segment de piata caracterizat de lipsa proiectelor de mari dimensiuni unde se solicita instalarea de tamplarie din aluminiu/ otel si/sau pereti cortina, luminatoare si alte constructii speciale, managerii firmelor ce activeaza in bransa producatorilor de astfel de elemente sunt nevoiti fie sa se limiteze la putinele oportunitati existente actualmente in sectorul de constructii nerezidentiale, pentru care trebuie sa se „lupte” in conditii concurentiale extrem de acerbe, fie sa se orienteze spre efectuarea unor lucrari in alte tari ale Uniunii Europene. Pentru 2015 se estimeaza ca piata de profil ar putea fi marcata de un reviriment usor, in conditiile in care precedentele 12 luni au marcat o dezvoltare relativ sustenabila a volumului lucrarilor din domeniul constructiilor cu alta destinatie fata de cea de resedinta, unde se utilizeaza cu precadere tamplaria din aluminiu si fatadele cortina. Un alt trend, care ar putea fi vizibil si in actualul exercitiu financiar, il constituie faptul ca ferestrele performante din aluminiu au inceput sa fie preferate si pe segmentul locuintelor unifamiliale. Pentru a ilustra cateva din perspectivele pietei producatorilor de tamplarie din aluminiu si fatade cortina, trebuie afirmat ca, la fel ca si in precedentele 12 luni, acestia vor adopta o strategie de afaceri prudenta, bazata pe mentinerea activitatii si, implicit, a vanzarilor la aceiasi parametri din 2014, in cazul in care rezultatele financiare agregate la finele lunii decembrie au fost relativ satisfacatoare. Cu o situatie dificila vor continua, insa, sa se confrunte operatorii care au avut parte de o depreciere a incasarilor si/sau profitabilitatii, ce sunt nevoiti sa aplice si in acest an masuri de restructurare.
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: New House Design Project, ABC Profesion’Al Design, Alcon Plus, Invest Prod, Aqua System, Cipsor Construct, Confelux, Electrostatic, Geiger Company, Evolium Telecom, Mariantherm, Scudo Serv, Melcret, Melcret Fonoterm, Termocolor, Tehnolux, Tehnorex, Romco System, Vi-Fi si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie din aluminiu va fi disponibila in trimestrul intai din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
viarom
rigips
strabag nivel 1
leviatan
Acvatot 2019
theda mar
noark
BogArt
quadratum
konsent
ness project
EDIT-Structural
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
siniat
concelex
Ubitech
CDS
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander