Agenda Constructiilor
Luni, 25 Mai 2020
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza pietei materialelor de zidarie pe anii 2004 - 2009

Analiza pietei materialelor de zidarie pe anii 2004 - 2009
Analiza pietei materialelor de zidarie pe anii 2004 - 2009
PDF, 77 pagini, A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: MATERIALE PENTRU ZIDARIE
Data actualizare: 17 nov 2009
Sumar: click aici
Piata materialelor de zidarie se va diminua atat ca volum, cat si ca valoare
 
Intr-un interval de aproximativ jumatate de an, pe piata materialelor de zidarie, si nu numai, s-au inregistrat schimbari radicale, datorita, in primul rand, influentelor crizei economice. Astfel, daca in semestrul al doilea al anului 2008 reprezentantii firmelor ce activeaza in acest domeniu estimau majorari anuale constante de … % in anii urmatori, pentru 2009 se previzioneaza o diminuare cu ……% a segmentului specific. Acest fapt se datoreaza, in primul rand, sistarii a numeroase proiecte ce erau in derulare (din lipsa finantarii), dar si a amanarii planurilor de incepere a lucrarilor pentru noi obiective. In aceste conditii, cererea de materiale de zidarie este in scadere, fapt ce a determinat si diminuari ale preturilor produselor. Mai mult, o parte dintre producatorii autohtoni au sistat investitiile in extinderea capacitatilor de productie.
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Wienerberger Sisteme de Caramizi, Elpreco SA, Cemacon Zalau, Ceramica, Siceram, Macon-Simcor, Celco SA, Simcor Oradea, Xella Ro, Mureseni SA, Credo Group, Grup Taurus, Biandra Trading, Carpatcement, Lafarge, Holcim, General Beton si altele.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
TeraSteelALLBIMACADCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere