Agenda Constructiilor
Duminica, 07 Iunie 2020
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza pietei materialelor eficiente energetic 2010

Analiza pietei materialelor eficiente energetic 2010
Analiza pietei materialelor eficiente energetic 2010
PDF, 6 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: ASCENSOARE & SCARI RULANTE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 09 sep 2010
Descriere:
Analiza cuprinde informatii despre rezultatele aplicarii directivei europene EPBD, privind eficienta energetica, intrata in vigoare in urma cu doi ani. Sunt disponibile rapoartele reprezentantilor Comisiei Europene despre economiile realizate in acest sens la nivel global. De asemenea, analiza include si opiniile reprezentantilor companiilor: AGC Flat Glass, Amvic, Knauf Insulation, Rehau Polymer, Rockwool si Saint-Gobain Construction Products, firme ce sunt specializate in fabricarea si promovarea de materiale ce pot contribui - in mod esential - la implementarea in practica a conceptului de eficienta energetica.
Informatii suplimentare:
Problematica eficientei energetice reprezinta, la nivelul Uniunii Europene, un punct-cheie al consolidarii structurilor economice comunitare pe termen mediu si lung. Conceptul de dezvoltare durabila sau sustenabilitate a fost implementat cu succes de cei mai importanti furnizori de sisteme si materiale de constructii, obiectivul declarat al acestei strategii fiind constituit de imbinarea armonioasa a tintelor de crestere economica, de protectie a mediului si de asigurare a unui climat socio-cultural optim pentru generatiile actuale si cele viitoare.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
TeraSteelbluebeamC4E FORUMCOVID-19ACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere