Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - Analiza pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2015

Analiza pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2015
Analiza pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2015

Pret: Gratuit
Analiza pietei de tamplarie 2015.pdf
Marime: 139 kB
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 06 oct 2015
Sumar: click aici
Crestere de 5% a incasarilor consemnate de fabricantii de tamplarie
Cele mai recente date, extrase din lista cu 907 producatori de ferestre si usi, 59 de firme implicate in montaj si 100 fabricanti de vitraje (realizata de departamentul specializat al revistei Fereastra), au permis, din nou, efectuarea unei analize pe plan national si regional a mai multor parametri, legati de dinamica incasarilor totale, evolutia numarului de angajati, repartitia companiilor pe zone si alte aspecte de stricta actualitate. Coroborate cu situatia importurilor de sisteme de profile, feronerie si sticla, respectiv cu exportul de ansambluri, aceste informatii pot reflecta cu un grad acceptabil de acuratete situatia actuala si perspectivele intregii piete autohtone de profil. La o prima vedere, cercetarea datelor referitoare la firmele implicate in productia si montajul de ferestre, usi si/sau fatade cortina atesta faptul ca situatia specifica perioadei de recesiune, din ultimii cinci ani, a influentat major activitatea acestora. Trebuie insa precizat faptul ca nu exista schimbari spectaculoase - evident, cu anumite exceptii notabile - in ceea ce priveste situatia celor mai puternice firme din bransa.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice si analize extrase din cadrul publicatiei Piata de tamplarie - analiza 2015-2016 si perspective 2017-2020. Informatiile complete incluse in analiza sectoriala dedicata pietei de tamplarie sunt disponibile in format electronic, cu tabele si date actualizate privind companiile incluse, structurate pe domenii de activitate, cifra de afaceri din intervalul 2008-2014 (in lei si euro), raport de crestere/scadere anuala etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
MESENBURGTERAPLASTman and machineVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
strabag nivel 1
viarom
rigips
BALTIC
CELCO 2020
FRONTALE
leviatan
hilti
BMI_Icopal
Ubitech
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023