Agenda Constructiilor
Duminica, 07 Iunie 2020
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei sistemelor de feronerie pe anul 2009

Analiza pietei sistemelor de feronerie pe anul 2009
Analiza pietei sistemelor de feronerie pe anul 2009
PDF, 56 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 01 apr 2009
Sumar: click aici
Sectorul feroneriei, in stagnare pe termen scurt
Sectorul furnizorilor de feronerie destinata executiei de tamplarie termoizolanta constituie, in mod traditional, un veritabil barometru al activitatii din bransa. De exemplu, poate fi amintit intervalul de extrasezon din 2006-2007, cand - pe fondul aparitiei unor conditii propice pe piata de constructii - structura ofertei de feronerie a evidentiat oarecum rezultatele exceptionale, din punct de vedere financiar, obtinute in 2007 de firmele producatoare de ferestre. Evident, situatia actuala a segmentului distribuitorilor de sisteme de inchidere, caracterizata deocamdata prin incertitudine, nu poate reliefa cu maxima exactitate starea de ansamblu a domeniului tamplariei, dar constituie - in conjunctura din prezent - un instrument valoros de analiza.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza tematica realizata pe piata de feronerie include articolele publicate in cadrul revistei Fereastra la rubrica dedicata evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii ale reprezentantilor companiilor: G-U Ferrom Com, Schachermayer, Roto, Schuring Rom, Interplast Rom, Hoppe, Savio, Triton, VBH Romcom, Dr. Hahn, Dena Asis, Bitt-Bau etc. De asemenea, pot fi lecturate articole si studii de cercetare referitoare la contextul general al pietei de tamplarie termoizolanta (cu accent pe situatia sectorului sistemelor de feronerie), precum si o serie de opinii referitoare la evolutia domeniului, exprimate de specialistii companiilor: Securidev, Winkhaus, Savio si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a sectorului sistemelor de feronerie va fi disponibila in trimestrul al doilea al anului 2011. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Fereastra (editiile nr. 1-78) si analizele statistice la importurile de sisteme din PVC, aluminiu, feronerie si sticla arhitecturala, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
bluebeamC4E FORUMCOVID-19ACADTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere