Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - TAMPLARIE & FATADE - Analiza pietei sistemelor de umbrire pe anul 2010

Analiza pietei sistemelor de umbrire pe anul 2010
Analiza pietei sistemelor de umbrire pe anul 2010
PDF, 4 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 12 iul 2010
Sumar: click aici
Directiva EPDB va dinamiza piata elementelor parasolare
Chiar si in cazul unei recesiuni economice severe - cum este cea traversata in prezent - piata sistemelor de umbrire, precum si cea a ferestrelor de mansarda reprezinta domenii cu un potential deosebit de dezvoltare, scaderea cifrelor de afaceri (raportata de multi manageri din bransa) fiind doar o situatie temporara. Fara a aborda un optimism exagerat ci mai degraba o atitudine realista, numerosi analisti considera ca livrarile de produse din categoria tehnicii parasolare au sansa de a se majora exponential in intervalul imediat urmator, pe fondul implementarii prevederilor de economisire a energiei, prevazute in directiva europeana EPDB. Pentru a putea indeplini cerintele acesteia, pana in anul 2020 trebuie modernizate numeroase cladiri si unitati locative existente (cu o suprafata de peste 50 mp), iar la imobilele nou-construite aportul de energie din surse neconventionale va fi semnificativ, consumul aferent acestora apropiindu-se de cota zero. In vederea indeplinirii acestor scopuri, autoritatile europene s-au referit in premiera, in noul text al EPDB, la impunerea utilizarii sistemelor de umbrire, ca una din principalele metode ale realizarii de economii energetice. Recunoasterea faptului ca sistemele de protectie solara au un impact major asupra comportamentului energetic al unei cladiri determina, in situatia economica actuala, o reorientare a intregii piete europene de profil dinspre oferta stricta a unor produse de acest tip catre furnizarea de solutii integrate. La nivel national, analizand opiniile exprimate de reprezentantii celor mai importante societati implicate in productia si/sau montajul de elemente parasolare, rezulta faptul ca anul trecut acest segment de piata a urmat tendinta bransei de tamplarie si a celei de constructii (in general), consemnand un declin evaluat la cote cuprinse intre…% si …%. Totusi, pe fondul schimbarilor climatice tot mai vizibile, comenzile au inceput sa apara, ceea ce inseamna ca exista un potential semnificativ de majorare a vanzarilor in etapa urmatoare.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Aluprof System, Eastman Impex, Emian Group, Euro Dan, Hoco Bauelemente, Jadex Trading, Kronlux FM, MCA Grup, Rollotec, Rollexpert, Polnebo, Unimat, Prodservcom, SKS Stakusit, Vanvest International, Ventia Decor si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei sistemelor de umbrire va fi disponibila in trimestrul al doilea al anului 2011.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
MESENBURGVideoConfAC-iulman and machineTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
MAKITA
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CELCO 2020
viarom
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
hilti
Ubitech
leviatan
rigips
FRONTALE
BALTIC
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023