Agenda Constructiilor
Duminica, 07 Iunie 2020
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza santierelor operationale in trimestrul al treilea din 2010

Analiza santierelor operationale in trimestrul al treilea din 2010
PDF, 2 Pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: ASCENSOARE & SCARI RULANTE
Data actualizare: 03 nov 2010
Sumar: click aici
Pentru realizarea analizei santierelor deschise in trimestrul al treilea din anul curent, au fost luate in calcul obiectivele autorizate, aflate in executie in prezent sau care vor fi incepute in perioada urmatoare. Au fost vizate proiectele de birouri, industriale (spatii/centre comerciale, hale de productie/depozitare), rezidentiale (blocuri de locuinte, vile si case de vacanta), turistice (hoteluri, moteluri, pensiuni si cabane turistice) si obiectivele sportive (sali de sport, bazine de inot si alte imobile). Criteriile principale sunt reprezentate de: stadiul de executie a cladirilor, regimul de inaltime si termenul de finalizare a acestora.
Descriere:
Materialul cuprinde o analiza statistica a datelor referitoare la cele 4.000 de santiere operationale in Romania in trimestrul al treilea din 2010. Astfel, pe primul plan s-a evidentiat regiunea Transilvania (cu 1.396 de imobile aflate in executie), urmata de zonele Muntenia-Dobrogea (1.208 proiecte), Bucuresti-Ilfov (831 de obiective) si Moldova (491 de cladiri). O particularitate regasita in toate regiunile o reprezinta faptul ca numeroase proiecte au specific rezidential, la polul opus aflandu-se hotelurile / motelurile, pensiunile / cabanele turistice si centrele sportive.
Informatii suplimentare:
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
bluebeamTeraSteelC4E FORUMCOVID-19ACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere