Agenda Constructiilor
Marti, 07 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - PUBLICATII & COLECTII - Revista Agenda Constructiilor - Catalogul TOP - Agenda Constructiilor - editia 9 (mai 2010)

Catalogul TOP - Agenda Constructiilor - editia 9 (mai 2010)
Catalogul TOP - Agenda Constructiilor - editia 9 (mai 2010)
PDF, 34 pagini A4
Pret: 9 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Trimite SMS la 7676 cu textul: AGENDA
Valabil in retelele: Vodafone, Orange, Cosmote.
In cateva secunde vei primi un cod de acces prin sms.

Domeniul: ASCENSOARE & SCARI RULANTE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 10 mai 2010
Sumar: click aici
Anul 2010 - inca un moment de incercare pentru constructori
Companiile care activeaza pe piata autohtona a constructiilor au oscilat, in ultimii ani, intre cresteri fara precedent ale profiturilor si scaderi asemanatoare ca amploare, in care incasarile abia le-au putut sustine functionarea. In 2008, interval considerat de varf (fiind vizibila o dublare a valorii sectorului fata de nivelul din 2005), a fost inregistrata o explozie a cererii, marcata de evolutii aproape neverosimile ale cifrelor de afaceri ale firmelor de profil. Inceputul recesiunii actuale a insemnat, in linii mari, trecerea brusca de la extaz la agonie, piata fiind tulburata de scaderi aparent impredictibile. In principal, sectorul materiilor prime si materialelor utilizate in domeniul constructiilor a consemnat, in 2009, modificari semnificative, generate de influenta pe care criza economica internationala a exercitat-o asupra acestui domeniu de activitate. Cele mai drastice corectii au fost realizate in primavara anului precedent, cand preturile stabilite in cadrul celor mai importante burse de marfuri au inregistrat niveluri minime istorice, cu impact deosebit asupra tuturor ramurilor industriale. Chiar daca in ultimele 6 luni situatia s-a redresat oarecum, lucrurile sunt departe de a fi intrat in normalitate, iar reluarea tendintei ascendente pe plan mondial se lasa inca asteptata. Lipsa unei perspective in ceea ce priveste investitiile care sa sustina noile proiecte in domeniile civil, industrial si de infrastructura determina ca diversele tensiuni - desi atenuate - sa se manifeste in continuare, iar gradul de predictibilitate al evolutiilor pe termen scurt ale diversilor indici ce masoara variatiile preturilor sa fie destul de redus.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Catalogul TOP-Agenda Constructiilor (editia 9) - mai 2010 include informatii de actualitate cu privire la activitatea antreprenorilor si furnizorilor de materiale de constructii. De asemenea, este prezentata situatia specifica sectorului de scule, utilaje si echipamente pentru constructii, identificandu-se principalele elemente care au dus la modificarea structurala a pietei, precum si eventualele solutii de redresare. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii referitoare la: dinamica importurilor de placi ceramice, lacuri si vopsele, respectiv scule electrice din intervalul anilor 2005-2009 (cu estimari pentru 2010 si 2011), evolutia anuala a pietei importatorilor de gresie, faianta, lacuri si vopsele, unelte electrice, tendintele segmentului furnizorilor de materiale si ale celui al antreprenorilor si altor firme de constructii (avand ca reper anul 2005), in functie de cifra medie de afaceri din fiecare domeniu in parte, numarul de angajati, profitul net si profitabilitate etc. Publicatia mai cuprinde opinii ale reprezentantilor companiilor: Carpatcement Holding SA, Adeplast, Rockwool, Ceramica SA, Romstal, Lindab, Lasselsberger SA, Knauf Insulation, Hilti, Duraziv si altele.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMman and machineVideoConfAC-iulTERAPLASTMESENBURG
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
hilti
BALTIC
FRONTALE
Acvatot 2019
Ubitech
leviatan
MAKITA
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
rigips
strabag nivel 1
BMI_Icopal
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023