Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - CONSTRUCTII & INSTALATII - Informatii despre santiere, lucrari si investitii - februarie 2012

Informatii despre santiere, lucrari si investitii - februarie 2012
Informatii despre santiere, lucrari si investitii - februarie 2012
PDF, 8 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PROIECTE & SANTIERE
Data actualizare: 21 feb 2012
Sumar: click aici
Principalele investitii se vor realiza din fonduri bugetare
Obiectivele propuse pentru perioada urmatoare la nivel national indica faptul ca, in 2012, sectorul de infrastructura rutiera ar putea continua sa benefi cieze de cele mai multe fonduri pentru dezvoltare. Dintre acestea, sume importante vor fi alocate pentru lucrarile de modernizare si extindere a retelelor de cale ferata din toata tara, aproximativ 1,9 miliarde euro fi ind deja prevazute din bugetul de stat aferent lui 2012. Astfel, cele mai semnifi cative investitii vizeaza reabilitarea caii ferate situate pe ruta Coridorului IV Transeuropean, respectiv a celor trei tronsoane localizate in regiunea vestica a tarii (Coslariu-Sighisoara, Coslariu-Simeria si Frontiera- Curtici-Simeria), aceste lucrari urmand sa aiba un cost de peste doua miliarde euro. De asemenea, alte fonduri vor fi alocate pentru dezvoltarea retelei de autostrazi si reabilitarea drumurilor judetene. Vor fi continuate insa si investitiile private, desi ritmul si avengura acestora vor fi net inferioare nivelului din anii anteriori recesiunii. Sectoare vizate de investitori sunt cele de dezvoltare a centrelor comerciale, o serie de noi proiecte fiind anuntate in acest an. Cateva exemple semnificative sunt centrele AFI Palace, din zona Bucurestii Noi, MegaMall (obiectiv ce va fi construit pe amplasamentul fostei uzine Electroaparataj, din Capitala), Victoria Center, Parklake Plaza etc. Mai mult, dezvoltatorul israelian Plaza Centers a anuntat reluarea investitiei de peste un miliard de euro in reconversia functionala a Casei Radio, ce va deveni centrul comercial Dambovita Plaza. In ceea ce priveste piata de retail, mari retele precum Cora Romania si Lidl si-au propus extinderea lanturilor de magazine pe termen scurt si mediu. Un alt sector ce se va dezvolta in acest an este reprezentat de constructiile industriale, sustinute prin fonduri nerambursabile sau de investitiile realizate de companii ce doresc sa inaugureze sau sa-si extinda capacitati de productie. In domeniul rezidential, investitiile private vor fi directionate catre proiecte de mici dimensiuni, adaptate noilor cerinte de pe piata specifica.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata proiectelor si investitiilor aflate in derulare sau planificate. Sunt incluse informatii despre mari lucrari noi, stadii/etape de executie si informatii despre beneficiarii, antreprenorii, arhitectii sau dezvoltatorii proiectelor de anvergura prezentate, localizate in toate judetele din tara.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
MESENBURGVideoConfAC-iulman and machineALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
viarom
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
strabag nivel 1
BMI_Icopal
BALTIC
rigips
FRONTALE
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
hilti
CELCO 2020
Acvatot 2019
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023