Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Informatii despre santiere, lucrari si investitii - iunie 2012

Informatii despre santiere, lucrari si investitii - iunie 2012
Informatii despre santiere, lucrari si investitii - iunie 2012
PDF, 8 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PROIECTE & SANTIERE
Data actualizare: 19 iun 2012
Sumar: click aici
Intensificare a lucrarilor la proiectele majore ale tarii
Usoara redresare a pietei constructiilor, evidentiata de cele mai recente date statistice, a inceput sa se resimta si la nivelul santierelor, un numar important de proiecte atat publice, cat si private fiind initiate in ultimele luni. Preponderent, investitorii privati opteaza pentru constructia de cladiri de birouri, centre comerciale sau logistice/industriale, piata rezidentiala reprezentand, inca, un domeniu riscant pentru afacerile acestora. In ceea ce priveste sectorul public, s-au intensifi cat lucrarile la principalele autostrazi, drumuri nationale si cai ferate aflate in executie si au fost atribuite contracte noi care, daca se vor concretiza, vor sprijini industria constructiilor si in anii urmatori. Un alt segment profitabil in aceasta perioada este reprezentat de lucrarile la retelele utilitare, fi nantate preponderent din fonduri europene nerambursabile. Pentru sustinerea sectorului rezidential a intervenit, insa, noul Guvern, care a lansat, la inceput de mandat, un nou program de constructie a locuintelor, sistand insa implementarea Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), pe motiv ca ar putea pune in pericol bugetul anului 2012.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata proiectelor si investitiilor aflate in derulare sau planificate. Sunt incluse informatii despre mari lucrari noi, stadii/etape de executie si informatii despre beneficiarii, antreprenorii, arhitectii sau dezvoltatorii proiectelor de anvergura prezentate, localizate in toate judetele din tara.
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
Licente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere