Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Analiza pietei de utilaje, cofraje, schele si platforme pe anul 2011

Analiza pietei de utilaje, cofraje, schele si platforme pe anul 2011
Analiza pietei de utilaje, cofraje, schele si platforme pe anul 2011
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: UTILAJE DE CONSTRUCTII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 30 mar 2011
Sumar: click aici
Piata de utilaje va reveni la nivelul anterior recesiunii in 2013
Anul trecut, piata utilajelor noi pentru constructii a inregistrat o scadere de 13,2% fata de nivelul din 2009, in contextul celui de-al doilea an consecutiv de recesiune in domeniu. Totusi, pentru 2011 reprezentantii companiilor de pe piata estimeaza o revigorare a cererii, datorata, in special reluarii lucrarilor la obiective importante, precum si demararea unor proiecte de anvergura, reprezentate preponderent de centre comerciale si cu destinatie sportiva. Potrivit informatiilor furnizate de Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii (ADUC), in 2010 firmele membre au livrat, in total, 676 de unitati, dupa ce in 2009 fusesera vandute 779 de echipamente. Regresul consemnat de piata utilajelor in ultimii doi ani poate fi pus pe seama faptului ca antreprenorii, avand de executat mai putine lucrari de constructii, au folosit echipamente pe care le aveau deja in dotare sau au apelat la metoda inchirierii. Cu toate ca in 2009 majoritatea operatorilor ce activeaza pe segmentul utilajelor pentru constructii considera ca regresul de 76% a reprezentat cota minima in ceea ce priveste scaderea vanzarilor, in anul 2010 sectorul a continuat sa inregistreze reduceri importante. In ansamblu, anul trecut piata utilajelor de constructii s-a diminuat cu aproximativ 13%, conform datelor ADUC. Astfel, rezultatele inregistrate in 2010, privind involutia pietei utilajelor de constructii, au fost in stransa legatura cu diminuarea investitiilor in infrastructura, sub impactul crizei financiare. Cu toate acestea, in ultimele trei luni ale anului trecut, s-a inregistrat o crestere de 49% a livrarilor, in comparatie cu aceeasi perioada din 2009. Acesta poate fi considerat un semnal pozitiv referitor la posibilitatile de revigorare a pietei.
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Marcom RMC '94, Protruck, Case Utilaje, Kranz Eurocenter, Konecranes, Italia Star, Kolaylik Vinc, Macarale-Sibiu, Echipamente pentru Constructii (EPCO)-Voluntari, Atlas SA, Maviprod, ale oficialilor Asociatiei Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii etc. De asemenea, isi expun punctul de vedere furnizorii importanti de schele, sisteme de cofrare si platforme pentru santier, din partea firmelor: Cofraje Alsina, Doka Romania, Building Echipament si Building Servicii Montaj, Hit Ro, Saligny Construct, Euroresa Schele, CDP Acces-Groupe Piroux, Dr. Kocher, Tehnitech Com, Goer Group, Matur Impex si Via Vac, Argevil si altele.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
leviatan
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
siniat
MAKITA
Ubitech
noark
ness project
quadratum
viarom
ERBASU CONSTRUCT
concelex
Acvatot 2019
CDS
rigips
konsent
theda mar
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander