Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Revista Fereastra editia nr. 154 (Octombrie 2020)

Revista Fereastra editia nr. 154 (Octombrie 2020)
Revista Fereastra editia nr. 154 (Octombrie 2020)
PDF, 56 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 19 oct 2020
Sumar: click aici
Sumarul revistei - conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia Agenda Constructiilor - abordeaza, printre altele, urmatoarele teme principale:
 
EVENIMENT | EVENT
EURO-Fereastra: Piata de tamplarie se adapteaza noilor tendinte
EURO-Fereastra: The joinery market is adapting to new trends
 
ANALIZA | ANALYSIS
Exportul, perturbat temporar de efectele crizei sanitare
Exports, temporarily disrupted by the effects of the health crisis
Digitalizarea in contextul pandemiei - un punct nevralgic in acest an
Digitization in the context of the pandemic
Cererea in domeniul accesoriilor, focalizata pe noile aspecte de siguranta
Demand for accessories, focused on new aspects of health safety
 
COVER STORY | COVER STORY
VEKA aniverseaza doua decenii de excelenta pe piata din Romania
VEKA celebrates two decades of performance on Romanian market
VEKA SPECTRAL, aspectul unic al confortului durabil
VEKA SPECTRAL, the color side of sustainable comfort
Digitalizarea, un obiectiv strategic central ce sustine conceptul calitatii VEKA
Digitization, a strategic target supporting the VEKA quality concept
 
OPINII | INTERVIEW
DECCO: Intensificare a operatiunilor din Romania
DECCO, to intensify the operations in Romania
TRITECH GROUP a adoptat diverse masuri de dezvoltare
TRITECH GROUP adopted different measures for development
PENOSIL estimeaza obtinerea unei cresteri a cifrei de afaceri din 2020
PENOSIL estimates a growth of turnover in this year
TERAGLASS: 16 milioane de lei pentru automatizarea productiei
TERAGLASS invested 16 million lei for automation
RO GRUP GLASS: Majorare cu 40% a incasarilor din acest an
RO GRUP GLASS announces 40% increase in revenues
KLAES: Strategia noastra se concentreaza pe digitalizarea afacerii
KLAES: „Our strategy is focused on digitize the business”
 
PRODUCATORI & FURNIZORI | PRODUCERS & SUPPLIERS
Estimari precaute pentru sezonul de varf al vanzarilor
Precautionary estimates for peak sales season
 
CONSULTANTA | TECHNICAL FEATURE
Limitarea riscurilor prin tehnologii avansate de securitate
Burglary risk limitation through advanced technologies in the field of security
 
PRODUSE & TEHNOLOGII | PRODUCTS & TECHNOLOGIES
Montaj profesional folosind sisteme disponibile pe piata
Professional installation of windows and doors, using available systems
ALUPILOT, feronerie inovatoare prezenta in portofoliul Aluprof
Alupilot, new hardware system in Aluprof offer
Scanner-ul ekey ARTE de la Meesenburg, performante unice pe piata
ARTE ekey scanner shows unique performance
EJOT®: PRO GAP Giga Flex, profil special de conexiune a ferestrelor
EJOT®: PRO GAP Giga Flex, special solution for window connections
TELECO: Solutii inteligente de control pentru dispozitivele de umbrire
TELLECO: Intelligent control device for shading systems
ROTO AL 300, feronerie pentru ferestre din aluminiu cu aspect unitar
ROTO AL 300, hardware for aluminum joinery with sleek design
 
INDEX COMPANII | SUPPLIERS INDEX
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Editia Octombrie 2020 a revistei Fereastra cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/ internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala analiza activitatii exportatorilor de sisteme si ansambluri de tamplarie termoizolanta, dar si a firmelor din bransa accesoriilor si organelor de asamblare specifice productiei de ferestre si usi, precum si a celor care livreaza software si aplicatii specifice proiectarii ansamblurilor de tamplarie termoizolanta. Analizele sunt conturate inclusiv pe baza unor date statistice referitoare la importul, exportul sau distributia de produse, iar perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. Sunt incluse si opinii ale reprezentantilor pietei, care se refera atat la situatia actuala sau perspectivele afacerilor proprii, cat si la evolutia segmentelor de piata specifice. 
Informatii suplimentare:
Primul material al revistei este reprezentat de un reportaj realizat in urma celei de-a treia editii a videoconferintei EURO-Fereastra - Piata de profil se adapteaza noilor tendinte, ce a avut loc pe 24 septembrie 2020. La eveniment au participat Lörincz Barnabás (director executiv al PPTT, Adrian Zamfir (director general Glass Rom Impex), Floris Lazarescu (administrator Romserv Invest), Paul Chipriean (Head of Window Solutions Rehau Romania), Geo Bostan (Sales Manager Alukönigstahl), Mihnea Albulescu (Area Sales Manager Roto Romania) si Andrei Cojanu (trainer si tehnician CAD Plan), carora li s-a adaugat Dana Badea - Product Manager al Alukönigstahl, cu o prezentare video inregistrata. Printre tematicile abordate s-au aflat programul guvernamental Casa Eficienta Energetic si importanta finantarilor guvernamentale atat pentru companiile afectate de criza medicala, cat si pentru relansarea si dezvoltarea economiei din Romania, dar si certificarea firmelor de tamplarie, despre care participantii au convenit ca este un deziderat greu de atins. Cea de-a treia tema propusa spre dezbatere a fost reprezentata de incheierea ciclului de traducere a ghidurilor de montaj profesional al ansamblurilor de tamplarie termoizolanta, prin aparitia in varianta romaneasca a celei de-a doua lucrari pe tema respectiva, cu titlul „Ghid pentru montajul peretilor cortina” si impactul pe care il are asupra cladirii selectia unor produse de calitate, montate corect.
Prima analiza inclusa la rubrica dedicata trateaza realizarile si perspectivele companiilor care deruleaza activitati de export, in contextul in care se cunoaste faptul ca acestea au fost printre cele mai afectate de restrictiile de circulatie impuse in contextul pandemiei de Covid-19. Analiza este realizata pe baza datelor Eurostat si PRODCOM selectate, centralizate si analizate de redactorii revistei Fereastra, si completata cu opinii ale managerilor unor firme reprezentative din domeniu, precum Arcom Gealan, Fereastra Suki, ADF Prod, Arcer, Bucin Mob, Danprod, Izotec Group, Romserv Invest si UNIKAT Grup.
Rubrica de analiza continua cu un nou studiu realizat de redactia Fereastra, de aceasta data pe segmentul digitalizarii si aplicatiilor informatice specifice proiectarii de ferestre si usi, sector considerat “punct nevralgic” in acest an, inclusiv in domeniul tamplariei termoizolante. Datele prezentate in prima parte a analizei sunt completate, si aici, cu opinii ale reprezentantilor unor firme importante ale sectorului, precum: Klaes Romania, WinDo Imaging - Digital Business Solutions, Dualsoft, Orgadata Romania, Window & Façade Technology, Alumni, BIT Windoors, Ceneco, Elumatec si Somfy Romania.
Cel de-al treilea articol inclus la aceasta sectiune este reprezentat de analiza sectorului de accesorii si organe de asamblare, domeniu asupra caruia pandemia are un impact decisiv prin prisma cererii de produse care respecta noile cerinte de siguranta sanitara, cum ar fi solutiile digitale de acces, manerele pentru usi cu protectie antibacteriana (cu baza manerului din inox, peste care se aplica in conditii de vid o pelicula speciala, cu acoperiri nanostructurate, ce asigura protectie specifica) si altele. Un punct de interes al acestui material este reprezentat de prezentarea standardului european pentru spume PU monocomponente (EN 17333), care a intrat in vigoare recent. Articolul continua cu opinii ale managerilor unor companii specializate, precum Iso Chemie, Selena Romania, Allianz TC Com, Cesrom, Comfortex, Midica Prod, Moderna Glaf, Noegel Befestigungstechnik, Novobond, Romtera Product, Team Consult, Textor Industrial Project, Triton si Soudal.
Editia din Octombrie 2020 a revistei Fereastra include si un material Cover Story, prin care se celebreaza aniversarea a doua decenii de excelenta pe piata din Romania. Articolul include o prezentare succinta a companiei, rezultatele financiare ale grupului si subsidiarei locale, prezentarea produsului VEKA Spectral, solutie inovatoare de tratare si nuantare a suprafetei profilelor din PVC, precum si un interviu cu Alexandru Oancea, director de marketing al VEKA Romania.
La rubrica opinii, Florin Mihai (Sales Manager pentru Romania al Decco), Mihaela Racovita (Managing Partner, Tritech Group), Sebastian Carstoiu (Country Manager, Penosil), Bela Varga (director general, TeraGlass), Ramona Cioinegel (director de vanzari, Ro Grup Glass) si Bernhard Hambrügge (Export Manager, Horst Klaes GmbH & Co. KG) prezinta impactul pe care il are pandemia de coronavirus asupra afacerilor proprii si a pietei de profil, dar si masurile luate de companii in context si perspectivele de dezvoltare a afacerilor in noua realitate economica.
La sectiunea Producatori & Furnizori sunt prezentate date referitoare la activitatea unor companii si organizatii importante din domeniul tamplariei termoizolante in contextul Covid-19 si estimarile acestora privind sezonul de varf pentru activitatea din acest domeniu. Sunt incluse date despre companiile Eurobac Romania, Exclusive Doors, Kom Doors, Electric Plus, Luca Global Group, Conf Binale, Romco System si SN Deco Group.
In continuare, in doua pagini este tratata o tema de consultanta referitoare la limitarea riscurilor prin tehnologii avansate de securitate, fiind luat ca reper Germania. Materialul, realizat pe baza comunicarilor stiintifice de la Rosenheimer Fenstertage, include informatii referitoare la necesitatea efectuarii de investitii in sisteme performante de securitate, date statistice despre numarul de infractiuni de patrundere prin efractie, dar si informatii despre ansambluri si produse deficitare la capitolul de protectie antiefractie.
Rubrica de Produse & Tehnologii este deschisa de un material central, referitor la montajul profesional al ansamblurilor de tamplarie termoizolanta folosind sistemele disponibile pe piata. In text, se face referire la utilizarea benzilor precomprimate flexibile, pe baza de spuma poliuretanica, la diferite sisteme 3 in 1 de spume poliuretanice de mare performanta, dar si la precadrele utilizate in montaj. La acest capitol sunt detaliate si alte produse inovatoare, precum Alupilot - feroneria inovatoare marca Aluprof, scanner-ul ekey Arte de la Meesenburg, gama de profile Ejot Pro Line, solutiile inteligente de control pentru dispozitivele de umbrire Teleco si feroneria pentru ferestre din aluminiu cu aspect unitar Roto AL 300.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
leviatan
Ubitech
quadratum
concelex
viarom
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
rigips
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
CDS
strabag nivel 1
MAKITA
Acvatot 2019
noark

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander