Agenda Constructiilor
Duminica, 07 Iunie 2020
Home - TAMPLARIE & FATADE - Trust desfiintat in domeniul fabricarii de sticla arhitecturala

Trust desfiintat in domeniul fabricarii de sticla arhitecturala
Trust desfiintat in domeniul fabricarii de sticla arhitecturala
PDF, 3 pagini, A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul:
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 27 sep 2010
Sumar: click aici
In februarie 2005, oficiali Comisiei Europene au efectuat inspectii inopinate la unitati ale Glaverbel (subsidiara a concernului japonez Asahi, redenumita recent AGC Flat Glass Europe), Guardian, Pilkington si Saint-Gobain. A doua serie de controale, care a avut loc in martie 2005, a vizat centre de productie ale Guardian si sediul Organizatiei Comerciale Europene de Sticla Float (GEPVP). Intre cele doua proceduri de inspectie, la data de 2 martie 2005, managerii Asahi (si, implicit, Glaverbel) au decis sa colaboreze cu autoritatile UE, in schimbul unei imunitati depline sau, dupa caz, a unei reduceri a amenzii, conform regulamentului specific (Leniency Notice) instituit de Comisia Europeana.
Descriere:
Articolul cuprinde informatii despre ancheta realizata in domeniul fabricarii de sticla arhitecturala si alte sortimente vitrate, efectuata de Comisia Europeana. Investigatia a fost initiata la finele anului 2004, pe baza informatiilor furnizate de mai multe autoritati centrale ale statelor membre, ce denuntau posibila existenta a unei intelegeri de tip trust intre cei mai semnificativi fabricanti europeni si mondiali de sticla float. Totodata, sunt prezentate concluziile deciziei CE prin care se hotaraste desfiintarea cartelului.
Informatii suplimentare:
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
COVID-19TeraSteelbluebeamACADC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere