Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ABN Systems deschide o subsidiara in SUA, pentru extinderea vanzarilor Tellur
ABN Systems deschide o subsidiara in SUA, pentru extinderea vanzarilor Tellur
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 10 Feb 2022 12:40
ABN Systems International, unul dintre liderii pietei de accesorii telecom si produse Smart Home din Romania, care detine brandul de accesorii IT&C si produse Smart Home, Tellur, a deschis o subsidiara in SUA, pentru extinderea vanzarilor brandului propriu, care se vinde in aceasta tara din prima jumatatea a anului 2021. Pana la finele acestui an, compania estimeaza ca vanzarile din SUA ale brandului Tellur le-ar putea depasi pe cele din Europa.
ABN Systems International LLC este subsidiara nord-americana, fiind detinuta in proportie de 100% de catre ABN Systems International SA si inregistrata in Houston, Texas, statul aflat pe locul al doilea ca pondere in Produsul Intern Brut al SUA, ca marime a populatiei, respectiv ca rata de crestere economica in 2021 (4,3%).
ABN Systems are un reprezentant in Texas, certificat potrivit legislatiei americane, iar pana la sfarsitul anului si-ar putea mari echipa pentru sustinerea ritmului de crestere a vanzarilor. Pe langa sporirea vanzarilor, compania din Texas ar putea servi ca baza pentru accesarea altor piete din vecinatatea SUA, inclusiv in America de Sud.
„Deschiderea unei subsidiare in SUA va sustine cresterea rapida pe aceasta piata si atesta angajamentul nostru de a ne extinde, cat mai rapid, pe pietele externe, dupa ce, in ultimii ani, am efectuat investitii semnificative in infrastructura de business, dobandind know-how si flexibilitate, pentru a ne adapta specificului fiecareia dintre cele aproape 30 de tari unde avem vanzari. Produsele sub brandul propriu, Tellur, mai ales cele din gama Smart Home, si-au demonstrat atractivitatea, iar noi suntem pregatiti pentru a valorifica oportunitatile care ni se deschid pe aceasta piata in ascensiune puternica. Finantarea atrasa prin IPO, ne va asigura capitalul de lucru necesar extinderii, iar prin rezultatele ce le vom obtine si care se vor reflecta in cifra de afaceri si profitabilitatea companiei vom reconfirma increderea investitorilor nostri," considera George Barbu, CEO al ABN Systems International.
Toate produsele Tellur sunt compatibile cu sistemul electric folosit in SUA sunt deja certificate pentru aceasta piata, iar in topul celor mai vandute, in cursul anului 2021, se numara Headset-ul Bluetooth Vox 55, Boxa portabila Callisto si Senzorul de geam si usa.
Pe langa intentia de a creste vanzarile din SUA, ABN Systems International este in curs de autorizare a produselor Tellur pe doua mari piete, India si Egipt. Pana la jumatatea acestui an, compania ar putea intra si pe pietele din Canada si Mexic.
Pe 4 ianuarie 2022, ABN Systems International a incheiat prima Oferta Publica Initiala de pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti, in urma careia a atras 5,48 milioane de lei (1,10 milioane de euro), suma care va fi utilizata la consolidarea pozitiei pe pietele externe unde inregistreaza deja vanzari, precum si pentru accesarea de noi piete. Capitalizarea anticipata a companiei se ridica la 99,09 milioane de lei (20,03 milioane de euro).
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
ness project
CONCEPT STRUCTURE
CDS
leviatan
EDIT-Structural
strabag nivel 1
siniat
concelex
Acvatot 2019
rigips
quadratum
BogArt
theda mar
noark
konsent

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander