Agenda Constructiilor
Vineri, 30 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - BIT Software: Fonduri europene pentru implementarea de solutii software in firme
BIT Software: Fonduri europene pentru implementarea de solutii software in firme
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 26 Aug 2020 08:09
Uniunea Europeana, prin programul de investitii si digitalizare, pune la dispozitia firmelor mici si mijlocii din Romania (IMM cu pana la 250 angajati) fonduri de pana la 100.000 de euro ca suport pentru imbunatatirea performantei economice si cresterea competitivitatii. Una dintre activitatile sustinute de acest program este si achizitia si implementarea de solutii software de business (ERP, CRM, BI sau WMS).
In sprijinul companiilor, BITSoftware colaboreaza cu firme specializate in consultanta pentru fonduri nerambursabile, pentru facilitarea accesarii fondurilor puse la dispozitie pentru digitalizare.
De peste 26 de ani, BITSoftware este expertul in solutii ERP, CRM, BI si WMS, cu implementari in peste 300 de companii, atat din Romania, cat si din strainatate. Dezvoltate sa se muleze pe anumite industrii, solutiile BITSoftware se adreseaza firmelor care doresc sa-si gestioneze mai bine resursele si activitatea din toate departamentele, sa fie mai eficiente si competitive pe termen lung. 
SocrateERP este solutia completa de gestiune economica, moderna si flexibila, in cloud, care sustine performanta afacerii si include functionalitati specifice pentru firmele din distributie, servicii profesionale, constructii, logistica, agro, vinuri, retail si FMCG. 
Solutia CRM asigura acces la toate informatiile utile centralizate intr-un singur loc, astfel incat compania sa isi eficientizeze vanzarile, marketingul si serviciile oferite clientilor.
SocrateBI este o solutie de business intelligence de ultima generatie adresata companiilor de orice marime care doresc sa aiba un sistem integrat de raportare, analiza si notificare. 
FluxVisionWMS asigura managementul complet al operatiunilor din depozit. Aceasta automatizeaza procesele din cadrul depozitului pentru a reduce erorile, maximiza satisfactia clientilor si creste productivitatea angajatilor.
Echipa BITSoftware are, de asemenea, o experienta extinsa in implementarea sistemelor software achizitionate prin intermediul fondurilor europene.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19elmas_1octALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
CELCO 2020
rigips
hilti
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere