Agenda Constructiilor
Duminica, 17 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - BITSoftware anunta SocratePontaje, aplicatie mobila pentru industria de constructii
BITSoftware anunta SocratePontaje, aplicatie mobila pentru industria de constructii
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 04 Nov 2020 14:17
Unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus inca de acum cativa ani a fost sa oferim clientilor nostri o solutie completa pentru companiile din constructii. Pentru automatizarea pontajului pentru angajatii care lucreaza pe santier, am dezvoltat SocratePontaje, aplicatia mobila care permite introducerea pontajelor direct de pe telefonul mobil sau tableta.
SocratePontaje schimba jocul!
A trecut vremea condicilor de prezenta si a foilor de pontaj pe hartie. SocratePontaje este o aplicatie foarte intuitiva si usor de folosit, potrivita pentru companiile din constructii indiferent de marime. Aceasta functioneaza atat online, cat si offline, avand o interfata prietenoasa. Aplicatia se integreaza nativ cu SocrateCloud si se poate integra printr-un API cu orice solutie ERP, software de project management sau solutie de salarizare.
SocratePontaje, mai simplu, mai rapid si mai corect!
Prin folosirea SocratePontaje, sefii de santier sau sefii de echipa pot introduce orele lucrate pentru angajatii din subordine pe proiectele pe care le au in derulare, fiind disponibila introducerea orelor lucrate la nivel de faza si subfaza pentru maxim 3 zile, oferind astfel informatii actualizate si precise pentru a gestiona mai bine timpul de facturat.
Prin preluarea corecta si la timp a orelor lucrate pe proiect, se pot calcula atat costurile, cat si profitabilitatea pe santier in timp real. SocratePontaje eficientizeaza si toate celelalte procese care decurg din pontaj: administrarea resurselor umane, salarizare etc.
Solutiile BITSoftware ofera functionalitate completa pentru companiile din constructii
BITSoftware furnizeaza solutii software pentru constructii, care asigura un management metodic, eficient si responsabil al proiectelor de constructii si care asigura respectarea termenelor, a calitatii si bugetelor, in vederea maximizarii satisfactiei clientilor si a profitabilitatii.
SocrateERP asigura gestiunea eficienta a tuturor proceselor din companie: achizitii, managementul contractelor, costurilor, consumurilor, salariatilor, echipamentelor si utilajelor, maximizand profitul printr-o executie eficienta a fiecarui proiect si prin posibilitatea gestionarii mai multor proiecte cu resurse mai putine, prin integrarea si automatizarea proceselor cheie.
Impreuna cu SocrateBI, solutia de Business Intelligence de ultima generatie, si cu SocrateERP pentru constructii aveti la dispozitie un instrument puternic de control si analiza prin intermediul rapoartelor special create pentru companiile de constructii, care ofera o imagine de ansamblu asupra tuturor indicatorilor importanti. In plus, vorbind despre o solutie ERP flexibila, fiecare manager are libertatea de a-si creea propriile rapoarte specializate, pe care le poate trimite si altor persoane de decizie din cadrul companiei care ar putea fi interesate.
 
COVID-19ALLPLANelmas_1octAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
hilti
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
rigips
Acvatot 2019
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere