Agenda Constructiilor
Luni, 29 Mai 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - BITSoftware: Principala categorie de solutii ERP obtine o crestere de 20% in 2021
BITSoftware: Principala categorie de solutii ERP obtine o crestere de 20% in 2021
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 13 Apr 2022 12:03
BITSoftware, companie emblematica a domeniului IT&C din Romania cu o experienta de 28 de ani in dezvoltarea de solutii de business, anunta rezultate in crestere la finele anului fiscal 2021, volumul total al vanzarilor ridicandu-se la 3,2 milioane EUR. Cresterea vine ca o confirmare a pozitionarii companiei ca furnizor preferat de solutii de business si a portofoliului de instrumente software pe care le pune la dispozitia clientilor sai pe fondul deschiderii mediului de afaceri autohton catre transformarea digitala. Principala categorie de solutii, cea de gestionare a resurselor organizatiilor (ERP - Enterprise Resource Planning), sustine cresterea consistenta a cifrei de afaceri si a inregistrat o evolutie anuala pozitiva de 20% in comparatie cu 2020.
„Accelerarea procesului de transformare digitala in contextul pandemiei si a atragerii de fonduri europene duce la cresterea interesului pentru solutiile noastre de gestionare a afacerilor de tip: ERP, CRM, BI, CPM. Ne asteptam ca anul acesta si in urmatorii ani sa inregistram o crestere de minim 20% prin consolidarea verticalelor in care activam astazi - servicii profesionale, FMCG, agro, constructii, distributie, retail - precum si prin extinderea functionalitatilor si a portofoliului de produse pentru a intra in alte segmente de piata. Multumim partenerilor nostri pentru incredere si sustinere si, nu in ultimul rand, echipei noastre BITSoftware pentru dedicare si initiativa,” a declarat Remus Cazacu, Director General si fondator al BITSoftware.
Performantele obtinute s-au bazat in aceeasi masura pe o serie de decizii strategice care au pozitionat mai bine compania in piata de solutii software de business. Mentionam extinderea solutiilor pentru verticala de servicii profesionale, o directie confirmata prin lansarea SocrateRM, o solutie completa pentru managementul resurselor si al proiectelor, a carei dezvoltare a pornit de la o nevoie reala, interna, a companiei si care, dupa doi ani de zile, gratie pasiunii si energiei echipei BITSoftware, s-a transformat intr-un nou produs din portofoliul companiei.
In paralel cu dezvoltarea de noi solutii, BITSoftware priveste cu mare atentie parteneriatele menite sa extinda competentele echipei, portofoliul de produse, prezenta geografica si, nu in ultimul rand, extinderea pe verticale de business. Un exemplu in acest sens il reprezinta extinderea prin parteneriate internationale pentru afacerile din domeniul agricol ca urmare a dezvoltarii unui produs software dedicat proceselor de productie in businessul din acest domeniu, numit Field Book Agro Application (FBAA). De asemenea, extinderea retelei de parteneri in Bulgaria si Republica Moldova, consolidarea parteneriatului cu Amazon prin certificari ale solutiilor cloud (Well Architected Framework), precum si dezvoltarea de functionalitati avansate pentru solutiile de BI au permis cresterea numarului de noi clienti si dezvoltarea colaborarii cu clientii existenti.
In ceea ce priveste planurile de viitor ale companiei, cresterea echipei si consolidarea prezentei pe verticale prin solutii end-to-end dedicate constituie o directie de actiune a echipei de management BITSoftware. De asemenea, accelerarea parteneriatelor regionale, cu specializari pe industrii si linii de produse sunt vazute ca actiuni care vor sustine cresterea viitoare a companiei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulman and machinehiltivailantALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
viarom
leviatan
rigips
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan
theda mar
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
MAKITA
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023