Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Septembrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Bright Spaces investeste 1,5 milioane euro in dezvoltarea platformei de leasing digital
Bright Spaces investeste 1,5 milioane euro in dezvoltarea platformei de leasing digital
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 21 Iul 2021 10:52
Bright Spaces ofera o solutie prin care viitorii chiriasi ai spatiilor de birouri pot vizualiza si interactiona in mod digital cu un spatiu, in 3D, pot descoperi principalele specificatii tehnologice ale cladirii, punctele de interes, pot cere o oferta sau planifica un tur live. Pe de cealalta parte, proprietarii beneficiaza de un Admin Panel integrat si usor de folosit care centralizeaza date despre contractele incheiate, gradul de ocupare, potentiali clienti si cerintele specifice ale acestora (locuri de parcare, spatiu de depozitare etc.) si pot genera oferte HOT personalizate direct din platforma.
”Vedem o digitalizare accelerata a industriei de commercial real estate si un interes crescut pentru solutiile tech care faciliteaza prezentarea si inchirierea digitala a spatiilor. Solutiile pe care le construim vor transforma modul in care proprietarii lucreaza de acum si suntem recunoscatori tuturor partenerilor, clientilor si mentorilor care au incredere in noi si ne ajuta sa crestem”- Bogdan Nicoara, Cofondator & CEO Bright Spaces.
Aceasta investitie va sustine cresterea companiei, dezvoltarea de noi feature-uri tech si scalarea pe noi piete din CEE si Europa de vest.
”Bright Spaces integreaza excelent modul de lucru al jucatorilor din real estate pentru a accelera comercializarea si a optimiza managementul chiriasilor, fara a perturba organizatia. Platforma ajuta, de asemenea, managerii de active sa aiba mai mult control asupra datelor, pentru a le evalua cu usurinta, ceea ce raspunde unei nevoi reale din piata. Aceasta intelegere a industriei a dat deja rezultate, companii puternice din estul si vestul Europei adoptand deja aceasta solutie” - Mathias Flattin, Partner and Fund Manager of Axeleo Proptech I
Bright Spaces este si unul dintre alumnii Pi Labs Accelerator, fiind selectat sa participe in cunoscutul program de accelerare proptech in 2020, alaturi de alte 4 companii, dintr-un total de peste 600 de aplicanti.
Faisal Butt, Founder si CEO al Pi Labs, a declarat: “Inainte de pandemie, platformele de vizualizare erau deja in atentia noastra, cercetarile noastre aratand ca ele vor deveni instrumente esentiale pe termen lung si scurt, caci chiriasii si cumparatorii incep sa opteze pentru vizualizari si pre inchirieri virtuale atunci cand cauta un spatiu potrivit. De aceea am sustinut Bright Spaces din prima zi de viata a startup-ului, inainte de pandemie, intelegand ca platforma lor interactiva 3D de vizualizare are potentialul de a deveni o solutie globala care transforma inchirierea spatiilor office. Am fost impresionati de fondatori, Bogdan si Andrei, cand au participat la acceleratorul nostru de anul trecut si suntem bucurosi sa facem parte din povestea lor prin care schimba modul in care dezvoltatorii, proprietarii, agentii si chiriasii prezinta si inchiriaza spatii dupa Covid.”
De la infiintarea sa din 2019, Bright Spaces a ridicat o runda pre-seed de la investitori locali si a lansat mai multe platforme de digital leasing personalizate pentru clientii sai din Romania si Marea Britanie. Printre acestia se numara: Skanska, One United Properties, Impact Hub, Moorland Property Solutions.
Ca urmare a cresterii sustenabile a companiei, dupa prima runda de investitie, Sparking Capital si Growceanu au decis sa investeasca din nou in Bright Spaces.
”Progresul Bright Spaces este remarcabil si suntem fericiti sa contribuim inca o data la dezvoltarea companiei, dupa prima runda de finantare, condusa de Sparking in 2019. Aceasta investitie este un semn de maturitate nu doar pentru portofoliul Sparking Capital, ci pentru intregul ecosistem romanesc.” - Cristian Negrutiu, Founding Partner at Sparking Capital
”Aceasta echipa motivata si experimentata a abordat o problema reala si a obtinut validare pe o piata larga, chiar de la inceput. Suntem incantati de modul in care evolueaza si ne dorim sa ii sustinem pe viitor.” - Ciprian Man, co-founder, Growceanu Angel Investment
Printre Angel Investorii care au decis sa se alature rundei, oferind in acelasi timp si mentorat si cunostinte, se numara: Alexandru Boghiu (Mavers Wealth Management), Marian Dinu (DLA Piper Dinu), Barrie Heptonstall (fost IBM executive si angel cu 60 de investitii), Elena Vladescu (Financial Advisor).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iulgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Ubitech
cv water 2021
strabag nivel 1
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019
hidroplasto
leviatan
hilti
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
bienala
AICPS_30
econet
ef-de-n
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere