Agenda Constructiilor
Marti, 07 Iulie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - DocProcess si PwC - parteneriat in sprijinul transformarii digitale a companiilor
DocProcess si PwC - parteneriat in sprijinul transformarii digitale a companiilor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 13 Mai 2020 15:08
DocProcess si Departamentul de consultanta in tehnologie al PwC Romania formeaza un parteneriat strategic pentru a ajuta companiile in procesul de digitalizare, precum si pentru a dezvolta si implementa solutii tehnologice de ultima generatie pentru acestea. Parteneriatul vizeaza corporatii locale si internationale, precum si companii antreprenoriale de toate dimensiunile din diverse industrii.
“Foarte multe companii si activitati sociale au putut functiona, in ultimele doua luni, datorita tehnologiei. Aceasta perioada a distantarii fizice a dus la o constientizare mai rapida a nevoii de a investi in tehnologii si in transformarea digitala. Astfel, observam ca, desi la nivel global costurile sunt reanalizate si taiate din cauza incetinirii economiei, investitiile in tehnologie sunt considerate in continuare esentiale. De exemplu, sondajul global PwC CFO Pulse din luna mai arata ca doar 16% dintre directorii financiari intentioneaza sa amane sau sa reduca investitiile in transformare digitala, cu toate ca 83% au in vedere renuntarea la investitiile in alte domenii”, a declarat Gabriel Voicila, Partener Tehnologie, PwC Romania. Acelasi sondaj arata ca aproape jumatate dintre directorii financiari la nivel global vor sa grabeasca automatizarea in noul context.
PwC Romania contribuie la acest parteneriat cu experienta in consultanta de afaceri si cunostintele vaste ale proceselor de proiectare si ale nevoilor clientilor. DocProcess este recunoscuta pentru solutiile sale de ultima generatie care sprijina organizatiile sa migreze de la procesele pe suport hartie catre un univers complet digitalizat. Intr-o prima etapa, PwC Romania va analiza si proiecta noi procese digitale. Ulterior, DocProcess va implementa produsele sale software customizate pe recomandarile PwC si va asista la integrarea ecosistemului de business al beneficiarului pe platformele digitale.
”Suntem incantati de parteneriatul cu PwC Romania. Pentru noi, o companie antreprenoriala, unirea fortelor cu un gigant global precum PwC reprezinta validarea solutiilor DocProcess, dar si a modelului si valorilor noastre de afaceri”, a declarat Daniela Apolozan (foto), CEO DocProcess. ”Credem cu tarie ca orice companie poate beneficia de digitalizare, iar cei care vor intelege primii acest lucru isi vor redefini industriile lor. Ce am invatat cu totii din criza actuala, este ca, pe langa faptul ca digitalizarea ne face viata mai usoara, aceasta are o contributie fundamentala in diferentierea afacerilor care vor supravietui si prospera”, a adaugat Apolozan.
DocProcess are experienta in automatizarea proceselor de achizitii, vanzari, logistica si financiar-contabile. Cu suita sa integrata de produse, ce porneste de la contract management si pana la facturarea electronica si reconcilierea platilor, DocProcess reduce erorile, faciliteaza munca la distanta si imbunatateste productivitatea angajatilor prin eliminarea sarcinilor repetitive din lista lor de activitati. In 2019, DocProcess a primit o finantare externa de la fondul de private equity, Morphosis Capital si, de atunci, compania si-a accelerat strategia de extindere pe pietele europene. In aprilie 2020, DocProcess a inaugurat un birou comercial la Paris, Franta.
Parteneriatul dintre DocProcess si PwC incepe cu cateva proiecte aflate in desfasurare. Pe viitor, companiile partenere au in vedere posibilitatea de a duce colaborarea in afara granitelor, tinand cont de prezenta globala pe care PwC o are, cat si de pozitia emergenta a companiei DocProcess pe pietele europene.
 
bluebeamACADTeraSteelVideoConfAC-iulCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
rigips
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
elmas 2017

Parteneri

hilti
HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ef-de-n
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere