Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Man and Machine: Autodesk Construction Cloud pentru proiectare, 8 noiembrie 2022
Man and Machine: Autodesk Construction Cloud pentru proiectare, 8 noiembrie 2022
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 01 Nov 2022 11:54
Man and Machine, furnizor de aplicatii CAD si partener Platinum al Autodesk , organizeaza evenimentul "Autodesk Construction Cloud pentru proiectare. Un drum fara probleme catre executie", care se va desfasura pe 8 noiembrie 2022, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti – Sala Timisoara.
"Cele mai multe dintre companiile de constructii nu profita inca de beneficiile trecerii la un proces digital. Ce inseamna, de fapt, transformarea digitala pentru o organizatie, ce obiective trebuie indeplinite si cum sa integrezi corect o solutie complet digitala? Acest eveniment evidentiaza beneficiile cheie ale adoptarii tehnologiei si schiteaza un plan de actiune care sa ajute companiile din constructii sa treaca la solutii complet digitale", au transmis organizatorii.
In contextul digitalizarii in constructii si al aprobarii de catre Guvernul Romaniei a Foii de parcurs privind implementarea metodologiei BIM, in cadrul evenimentului organizat de Man and Machine vor fi oferite raspunsuri la intrebarile des intalnite in activitatile de proiectare si executie, printre care:
  • Cum ar fi daca ar exista un instrument care ar putea simplifica procesul de gestionare a problemelor din proiectare, care sa te ajute sa atribui, sa gestionezi si sa rezolvi aceste probleme intr-un singur loc? Cum ar fi daca toata lumea din echipa ar putea accesa cu usurinta aceste informatii, astfel incat sa defineasca si sa cunoasca intotdeauna prioritatile? Utilizezi procese de aprobare si verificare automate, configurabile? Cum gasesc echipele tale informatiile de care au nevoie?
  • Ai fost vreodata blocat din cauza lipsei de detectare automata a coliziunilor? Esti in masura sa rezolvi problemele cu mai putine sedinte de coordonare? Indiferent daca utilizezi Navisworks, Revit, Design Collaboration sau Model Coordination, toate probleme din procesul de proiectare devin accesibile, abordabile si compatibile CDE.
  • Care este nivelul tau de incredere in listele de cantitati obtinute? Care este timpul petrecut pentru estimarea unei oferte? Cum lucreaza estimatorii tai in colaborare in acelasi proiect?
  • Care sunt consecintele negative cu care te confrunti daca echipa din santier lucreaza cu documentele incorecte? Ce volum suplimentar de munca poate aparea in procesul de cereri de modificare?
Pentru informatii suplimentare si inscrieri la eveniment, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
quadratum
concelex
siniat
ness project
MAKITA
strabag nivel 1
viarom
theda mar
leviatan
noark
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
konsent
rigips
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander