Agenda Constructiilor
Joi, 01 Decembrie 2022
GRUNDFOS
Home
MINDIT.IO se extinde pe piata de software din Elvetia si isi creste portofoliul local Imprimare Email
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 27 Apr 2022 11:28
mindit.io, companie romaneasca specializata in dezvoltarea de software, s-a extins la inceputul acestui an cu un nou birou in Elvetia, in completarea celor din Bucuresti, Iasi, Sibiu si Cluj. Pana la finele anului, compania isi propune crearea unei echipe de 10 oameni pentru biroul nou, precum si cresterea portofoliului cu noi clienti din Elvetia.
„Extinderea in Elvetia reprezinta o decizie strategica pentru mindit.io, in contextul in care o parte relevanta a portofoliului nostru consta in clienti din aceasta tara. Vrem sa fim prezenti fizic atat pentru a ne consolida relatiile si a facilita colaborarea cu acestia, cat si pentru a obtine noi parteneriate locale. De altfel, acesta este doar primul pas spre extindere externa, planurile noastre pe termen mediu vizand si alte tari in acest sens”, a declarat Lucia Stoicescu, co-CEO mindit.io.
Noul birou mindit.io a fost deschis in luna ianuarie a anului curent, dupa ce la finele lui 2021 compania si-a extins prezenta nationala cu doua noi birouri in Sibiu si Iasi. In prezent, la biroul din Zug, Elvetia, activeaza doi dezvoltatori software, urmand ca echipa sa creasca cu pana la 10 persoane pana la finele anului. Pe plan local, compana vizeaza atingere unei cifre de 300 de angajati anul acesta, de la aproximativ 180 in prezent.
Compania detine un portofoliu solid de clienti in Elvetia, inclusiv una dintre cele mai mari companii multinationale din tara. In cazul acestui parteneriat, mindit.io functioneaza, de peste sase ani, ca o extensie a departamentului de IT al clientului, lucrand indeaproape cu departamentele de marketing, supply chain, digital, procurement si financiar, asigurand servicii de suport pentru aplicatiile folosite de HQ, care deservesc servicii de baza. Un alt client longeviv este si Swisscom, principalul furnizor de telecomunicatii din Elvetia si unul dintre cele mai populare si de incredere branduri din tara. Grupul Swisscom cuprinde si Swisscom Health, filiala ce isi propune sa digitalizeze serviciile medicale in Elvetia, cu o acoperire de peste 200 de spitale prin Medical Connector, o solutie des utilizata in domeniul sanatatii.
Pe langa consolidarea parteneriatelor deja existente, mindit.io isi propune atragerea de noi clienti, atat din industriile in care activeaza deja, precum retail, banking, fintech, ehealth, pharma, etc., precum si din alte noi domenii de activitate.
Potrivit reprezentantilor mindit.io, biroul din Elvetia reprezinta primul pas in strategia de extindere a companiei inafara Romaniei, planurile pe termen mediu vizand consolidarea pozitiei in regiunile DACH (Germania, Austria si Elvetia), in US si explorarea oportunitatilor de business in Benelux (Belgia, Olanda si Luxemburg).
 
AUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
hilti
Acvatot 2019
leviatan
BMI_Icopal
strabag nivel 1
CELCO 2020
MAKITA
rigips
Ubitech
viarom
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu