Agenda Constructiilor
Luni, 06 Iulie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Programatorii sunt invitati la primul Hackathon Colliers dedicat pietei rezidentiale
Programatorii sunt invitati la primul Hackathon Colliers dedicat pietei rezidentiale
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 08 Nov 2019 16:14
Compania de consultanta imobiliara Colliers International Romania anunta organizarea primului Hackathon Colliers, un maraton de programare dedicat diviziei Banking Products a firmei, lider in evaluarea periodica a portofoliilor rezidentiale bancare, in conformitate cu cerintele BNR.
Hackathon-ul se va desfasura in perioada 30 noiembrie - 1 decembrie, la sediul Colliers Romania. Timp de 24 de ore, 50 de programatori si developeri vor fi provocati sa dezvolte solutii functionale adaptate nevoilor si proceselor interne, sa lucreze cu baze de date cu informatii despre piata rezidentiala si sa ajute la cresterea gradului de transparenta si profesionalism din piata imobiliara.
„Piata rezidentiala din Romania este foarte dinamica, dar exista loc de imbunatatire pe partea de transparenta si de standarde dupa care se ghideaza. Misiunea Colliers este aceea de a accelera succesul clientilor nostri, iar inovatia este mare parte din secretul pe care ne bazam. Lucram intr-un spirit antreprenorial, bazat pe curiozitate, onestitate, disciplina, munca in echipa si cu gandul la un viitor in care tehnologia ne va face viata mai buna. Avem multe idei pentru piata imobiliara din Romania si cautam talente locale cu aceleasi valori, alaturi de care sa le transpunem in realitate”, a declarat Gabriel Blanita, Senior Associate Valuation and Advisory Services in cadrul Colliers.
La Hackathon-ul Colliers sunt invitati freelancerii, start up-urile din IT si tehnologie si pasionatii de concepte ca inteligenta artificiala, machine learning, microservicii, web scraping si RPA. Acestia se pot inscrie individual sau pe echipe. De asemenea, procesul creativ va fi coordonat de o echipa de mentori, iar prezentarea solutiilor se va face in fata unui juriu format din profesionisti din piata imobiliara, business si programatori cu experienta.
Participantii la primul Hackathon Colliers vor colabora, vor invata si se vor intrece in creativitate, iar marele castigator al evenimentului va primi un contract ferm de colaborare cu firma Colliers pentru implementarea solutiilor tehnologice.
 
ACADbluebeamVideoConfAC-iulTeraSteelCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
elmas 2017
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1

Parteneri

hilti
HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere