Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home
SII Romania a crescut cu 50% in anul fiscal 2021, la afaceri de 19 milioane euro Imprimare Email
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 20 Iul 2022 11:43
SII Romania, companie multinationala specializata in servicii si solutii IT, a incheiat anul fiscal aprilie 2021 - martie 2022 cu o cifra de afaceri de 19 mil. Eur, in crestere neta de 48% fata de perioada precedenta (aprilie 2020 - martie 2021). Rezultatele au fost comunicate si in cadrul evenimentului SII International Seminar 2022, sustinut anul acesta in Romania.
Portofoliul SII Romania reuneste, in prezent, peste 60 de clienti globali, dintre care 21 alaturati recent, din tari precum Germania, Olanda, Marea Britanie si Belgia. Totodata, compania are la activ peste 180 de proiecte livrate cu succes, inclusiv proiecte de dezvoltare a unor platforme digitale complexe. 25 dintre acestea sunt contractate in anul fiscal 2021-2022 in industrii precum Automotive, Transport, Banking etc.
La nivel de echipa, in cadrul SII Romania activeaza peste 500 de ingineri inalt calificati. Datorita cresterii continue inregistrate in 2021, filiala locala si-a dublat echipa operationala si a inregistrat o crestere de peste 230% la nivelul echipelor Automotive, din cadrul Diviziei Inginerie. Evolutia inregistrata se axeaza atat pe volum (extinderea portofoliului de clienti si proiecte), cat si pe cresterea nivelului de expertiza si senioritate ale echipei. Activitatile operationale ale SII Romania sunt organizate in prezent in jurul a doua linii principale de business: Digital si Inginerie.
In anul fiscal curent, 2022-2023, SII Romania isi propune sa sustina acelasi ritm de crestere, prin dezvoltarea portofoliului de clienti si proiecte, atat la nivel local, cat si international. Compania activeaza pe piata IT in state precum Franta, Danemarca, Elvetia, Spania, Germania si altele. Totodata, SII Romania vizeaza expansiunea teritoriala la nivel local prin infiintarea de birouri in orase strategice, principalul obiectiv in alegerea acestora fiind proximitatea fata de angajati si clienti. Pentru anul in curs, compania IT isi propune sa atinga un numar de 700 de angajati, in urmatorii 3 ani urmand ca echipa sa includa peste 1000 de profesionisti.
 
SII Romania, gazda unui eveniment international
Rezultatele de anul acesta au fost comunicate si in cadrul SII International Seminar 2022, unul dintre cele mai importante evenimente la nivelul SII Group, organizat anul acesta de catre filiala locala. Directorii Generali din toate cele 18 sucursale ale Grupului s-au reunit pentru a aborda cele mai importante aspecte privind evolutia globala a SII. Printre temele principale s-au regasit rezultatele din anul precedent, precum si strategia si ambitiile pentru anul 2022-2023. Pe langa intalnirile de business si workshopurle din primele trei zile, oaspetii au descoperit si principalele atractii ale Bucurestiului, intr-un tur dedicat.
„Seminarul international a fost un succes, amplificand interactiunile dintre reprezentantii filialelor SII si generand noi oportunitati de afaceri la nivel de grup”, a mentionat Manel Ballesteros, CEO SII Romania.
 
TERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
hilti
Ubitech
leviatan
strabag nivel 1
leviatan
viarom
rigips
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere