Agenda Constructiilor
Joi, 02 Iulie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Softbinator Technologies se extinde: recruteaza si cauta sa achizitioneze firme IT
Softbinator Technologies se extinde: recruteaza si cauta sa achizitioneze firme IT
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 28 Apr 2020 12:15
Softbinator Technologies, companie romaneasca specializata in proiecte de R&D in blockchain si Inteligenta Artificiala, se afla in plin proces de extindere pe piata locala si doreste sa angajeze 30 de specialisti IT in perioada urmatoare. Marirea echipei vine pe fondul cererilor recente de proiecte de cercetare din partea unor clienti externi. In acelasi timp, compania este deschisa si spre a absorbi startup-uri tech si companii mici a caror activitate a fost afectata de criza actuala sau care doresc sa isi dezvolte proiectele si businessul mai departe.
Softbinator Technologies are in prezent peste 70 de angajati si colaboratori in cele doua sedii din Bucuresti si Constanta, care in aceasta perioada de criza pandemica lucreaza de acasa. Specificul firmei si implementarea rapida a unui plan de business continuity a facut ca proiectele Softbinator Technologies sa poata continua in acelasi ritm.
Incepand cu luna iunie, compania va sustine si un program de internship pentru 20 de studenti, selectati in urma evenimentelor de specialitate organizate in universitatile partenere din Bucuresti si Constanta. Colaborarea cu acestia va continua din toamna, in functie de performante si disponibilitate, retentia in urma stagiilor fiind de peste 70%.
Softbinator Technologies cauta specialisti IT in diverse tehnologii, precum Blockchain, AI, .NET, Java, mobile native (iOS si Android), React, Angular si DevOps (AWS si Azure), UI/UX Design, cu diverse niveluri de senioritate, dar si Product Managers.
„Avem nevoie de oameni ca sa putem creste - asa as rezuma aceasta perioada pentru firma noastra. Dorim sa-i atragem pe cei mai buni si stim ca vom reusi pentru ca avem ce sa le oferim: proiecte complexe care sa-i provoace si cele mai noi tehnologii cu care sa le realizeze”, a declarat Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies.
Compania se afla in discutii avansate cu mai multi clienti din America de Nord, Asia si Europa pentru demararea de proiecte ample de cercetare in domeniile fintech, gaming si edtech. Conform Softbinator Technologies, pandemia de coronavirus a determinat multe businessuri din intreaga lume sa accelereze procesele de transformare digitala si sa investeasca in tehnologie, iar companiile de IT din Romania sunt cautate pentru specialistii de care dispun, dar si pentru oferte de pret mai atractive.
Buget pentru achizitia altor companii
In vederea extinderii companiei, Softbinator Technologies ia in calcul inclusiv achizitia unor startup-uri si firme IT, care fie sunt interesate sa isi scaleze proiectele semnificativ, fie trec in aceasta perioada prin provocari generate de diminuarea activitatii sau sistarea proiectelor.
„Suntem constienti ca unele companii IT mici au fost serios afectate de criza generata de pandemia de coronavirus. Cunoastem cazuri in care finantarea businessului a fost oprita brusc sau clientii si-au retras investitiile in proiecte. In acelasi timp, sunt suficiente firme mici care nu au puterea sa creasca semnificativ prin forte proprii. Oricare ar fi motivele, dorim sa oferim acestor companii alternativa de a prelua echipele care au avut de suferit sau chiar intreaga afacere”, a adaugat Daniel Ilinca.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19bluebeamACADVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
rigips
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
elmas 2017

Parteneri

HABITAT
hilti
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere