Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SOFTONE achizitioneaza Regate, dezvoltator de solutii de mobilitate a afacerilor
SOFTONE achizitioneaza Regate, dezvoltator de solutii de mobilitate a afacerilor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 28 Apr 2022 12:06
Grupul SOFTONE, lider in industria business software, prezent si pe piata din Romania, isi consolideaza pozitia pe piata aplicatiilor de enterprise mobility si anunta achizitionarea a 100% din actiunile REGATE, o companie specializata in dezvoltarea solutiilor de mobilitate a afacerilor.
Investitia extinde portofoliul solutiilor SOFTONE, consolidand semnificativ pozitia grupului in industria aplicatiilor de mobilitate, REGATE fiind unul dintre liderii din domeniu. REGATE detine o baza impresionanta de clienti, atat in Grecia, cat si la nivel international, inclusiv in Romania. Portofoliul de produse al companiei include aplicatii de mobilitate specializate pentru sales force automation, EXVAN, field marketing si comert, solutii pentru urmarirea si gestionarea bunurilor, managementul vanzarilor, managementul serviciilor de teren, managementul vanzarilor medicale, proof of delivery, etc.
Solutiile REGATE vor fi disponibile si pe piata locala, prin intermediul subsidiarei SoftOne Romania, compania avand deja clienti care isi desfasoara activitatea si care utilizeaza aplicatiile pe piata din Romania.
„Urez bun venit companiei REGATE in familia SOFTONE! REGATE este una dintre cele mai renumite companii din industrie, cu o experienta desavarsita in dezvoltarea solutiilor de mobilitate si cu un portofoliu impresionant de clienti. Aceasta achizitie se alinieaza complet obiectivelor de dezvoltare ale SOFTONE, precum sistrategiei noastre pe termen lung, aceea de a oferi cele mai avansate solutii business software, create sa raspunda tuturor nevoilor de business ale companiilor, pentru a sustine transformarea digitala a mediului de afaceri”, a afirmat Panos Martinis, CEO, Grupul SOFTONE.
„Alaturarea noastra in Grupul SOFTONE reprezinta un eveniment important pentru REGATE. Inca din anul 2004, moment in care ne-am inceput activitatea, specialistii REGATE au reusit sa dezvolte solutii inovatoare, care sunt utilizate in prezent de catre companii de top. Asadar, a venit timpul sa facem urmatorul pas si, bucurandu-ne de sprijinul SOFTONE, vom putea dezvolta produse si servicii care sa satisfaca in totalitate nevoile de mobilitate ale companiilor, indiferent e dimensiune”, a declarat fondatorul si CEO-ul REGATE, George Markatatos.
Planurile de dezvoltare ale companiei REGATE pe termen scurt se vor axa pe extinderea portofoliului de solutii, precum si asupra dezvoltarii unor noi aplicatii de mobilitate, in sinergie cu restul companiilor din grup si cu reteaua de parteneri SOFTONE, formata din peste 600 de companii, in 4 tari (Grecia, Romania, Cipru si Bulgaria).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
viarom
Ubitech
CELCO 2020
rigips
hilti
hidroplasto
BMI_Icopal
leviatan
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
leviatan
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere