Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - VERTIV: Piata de UPS trifazate din EMEA va depasi doua miliarde euro in 2026
VERTIV: Piata de UPS trifazate din EMEA va depasi doua miliarde euro in 2026
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 06 Iun 2023 11:04
Vertiv, furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, a anuntat astazi imbunatatiri cheie pentru oferta sa dedicata distribuitorilor si revanzatoriilor. Potrivit Omdia, Vertiv este deja pe locul 1 pe piata UPS-urilor trifazate la nivel global, detinand 16% din piata. Cu aceste imbunatatiri, sursele de alimentare neintreruptibila (UPS) trifazate de la Vertiv, intre 10 si 60 kVA, inclusiv Vertiv™ Liebert® ITA2 si serviciile sale complementare, sunt acum disponibile in aplicatia Vertiv Solution Designer si sunt livrate din stoc in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).
Potrivit UPS Hardware Market Tracker and Analysis 2022 de la Omdia, exista o cerere crescuta pentru UPS-uri trifazate in EMEA in pietele din afara cloud-ului, colocare si teleco. Acestea includ comertul cu amanuntul, cu ridicata, asistenta medicala, industria prelucratoare si alte industrii. Pana in 2026, piata UPS-urilor trifazate din EMEA este de asteptat sa creasca de la 1,66 miliarde USD in 2021 la 2,07 miliarde USD, un CAGR de 5,84%.
„Digitalizarea este valorificata de companii de toate dimensiunile si industriile, ceea ce duce la o nevoie crescuta de solutii eficiente pentru a proteja amplasamentele mici si mijlocii impotriva intreruperilor de curent”, a declarat Karsten Winther, presedinte EMEA la Vertiv. „Adaugarea strategica de UPS-uri trifazate la portofoliul nostru pentru canale de distributie IT permite partenerilor sa deserveasca o piata mai larga cu solutii de varf in industrie, permitand companiilor sa foloseasca cele mai noi tehnologii si sa-si accelereze calatoria de transformare digitala.”
„In calitate de partener oficial Vertiv si integrator de sistem de peste 30 de ani, vedem din ce in ce mai multe oportunitati pentru sistemele UPS trifazate”, a declarat Ronald Lagerberg, liderul echipei Energy Solutions la Endenburg Elektrotechniek. „Extinderea portofoliului pentru canalele de distributie IT al Vertiv duce la o crestere a optiunilor, permitandu-ne sa obtinem avantaje logistice, administrative si financiare substantiale, sporind in acelasi timp capacitatea noastra de a servi utilizatorii finali. Asteptam cu nerabdare sa integram aceste produse de ultima ora in ofertele noastre.”
Vertiv™ Liebert® ITA2 dispune de o adevarata tehnologie de conversie dubla online, un factor de putere unitar si un design rack/turn extrem de compact. In comparatie cu sistemele monofazate, UPS-urile trifazate permit o capacitate de putere mai mare si o eficienta de pana la 99% in modul ECO. Odata cu aceasta oferta, asistenta expertilor pentru selectia produselor, configurarea si optimizarea performantei pe intregul ciclu de viata al sistemelor trifazate sunt disponibile pe piata de distributie. De fapt, oferta de UPS-uri trifazate Vertiv este imbunatatita cu servicii personalizate la fata locului si servicii pe baza de contract special concepute pentru distributie, valorificand in acelasi timp reteaua de servicii de top a companiei.
Avand un portofoliu mare de solutii UPS dedicate pietei de distributie inseamna ca partenerii au acces la o gama larga de optiuni de protectie a energiei, inclusiv solutii de putere medie care permit companiilor sa-si extinda amprenta digitala, in timp ce lucreaza in continuare cu partenerul lor de incredere. Vertiv ofera o gama cuprinzatoare de servicii specializate concepute pentru a complementa modelele de afaceri ale partenerilor de distributie. Expertiza extinsa a serviciilor ofera o experienta usoara pentru toate partile implicate, oferind asistenta fara intreruperi in intreaga oferta de servicii Vertiv, inclusiv servicii la fata locului, servicii de ciclu de viata si servicii digitale, cum ar fi diagnosticarea de la distanta si gestionarea incidentelor. In plus, partenerii pot folosi solutiile software Vertiv™ pentru a spori capabilitatile de gestionare a activelor si pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor lor finali.
Pe langa sistemele UPS, portofoliul mai larg de infrastructura critica al Vertiv este proiectat sa functioneze mai eficient, sa creasca capacitatea si potential sa scada TCO, in timp ce se integreaza perfect cu infrastructura existenta a clientului, permitand partenerilor sa extinda fluxurile de venituri si sa mareasca marjele. Avand unitati de productie in Europa si in lume, solutiile Vertiv pot fi puse la dispozitie cand si unde sunt necesare.
De asemenea, partenerii pot accesa instrumente de configurare dedicate legate de un ecosistem de echipe de suport tehnic si comercial. Programul pentru parteneri Vertiv, castigator al mai multor premii, ofera beneficii si stimulente pentru a echipa, dezvolta si recompensa implicarea partenerilor. Adaugarea UPS-ului Liebert ITA2 la portofoliul de distributie IT al Vertiv le permite, de asemenea, revanzatorilor EMEA din tarile participante sa castige mai multe puncte prin Programul de stimulare Vertiv (VIP), care le permite partenerilor sa castige cu usurinta recompense fara a fi nevoie de nicio raportare. Punctele bonus sunt incarcate lunar in Vertiv Partner Portal, iar partenerul trebuie doar sa se conecteze pentru a le valorifica.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
concelex
theda mar
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
ness project
ERBASU CONSTRUCT
CDS
strabag nivel 1
viarom
MAKITA
noark
Ubitech
leviatan
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander