Agenda Constructiilor
Sambata, 16 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Visual Fan si Headlight: Proiect de 10 milioane lei pentru o noua solutie digitala
Visual Fan si Headlight: Proiect de 10 milioane lei pentru o noua solutie digitala
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 16 Sep 2021 11:05
Compania Visual Fan S.A. (simbol bursier ALW), detinatoarea brandului Allview, anunta contractarea primului proiect de anvergura impreuna cu Headlight Solutions, in valoare totala de 10 milioane de lei (2 milioane de euro), ce urmeaza sa fie implementat in perioada 2021 - 2022. Acesta presupune unirea capacitatilor si capabilitatilor celor doua companii, pentru dezvoltarea unui produs ce integreaza solutii software avansate, dar si structura hardware complexa.
Parteneriatul dintre cele doua companii, Visual Fan si Headlight Solutions, vizeaza livrarea de solutii integrate hardware si software pe o arie larga de industrii si domenii precum: HoReCa, energie si utilitati, incorporarea IoT in domeniul bancar, dar si utilizarea tehnologiilor Hardware Blockchain. Abordarea mai multor sfere de activitate si sectoare diverse, aduce celor doua business-uri noi perspective si oportunitati de dezvoltare.
„Am fost atras inca de la inceput de viziunea Allview, de produsele si rezultatele lor de pana acum. Prin acest parteneriat, ne propunem sa actionam ca integratori, iar sinergia dintre cele doua companii se va transpune in proiecte inovatoare si complexe, ce vor aduce un plus de valoare atat celor direct implicati in proiect, ca parteneri, cat si clientilor nostri”, a afirmat Marius Dascalu, General Manager Headlight Solutions.
Acest prim proiect demarat in asociere Visual Fan - Headlight Solutions, integreaza o serie de procese ce vizeaza activitati de cercetare-dezvoltare, strategie, implementare, proiectare, dar si productia propriu-zisa a echipamentelor hardware pentru ca, in final, sa se poata furniza o solutie software si hardware completa. Unul dintre atuurile companiei Visual Fan si un aport important in derularea optima a acestui proiect consta in relatiile indelungate si parteneriatele solide, consolidate in cei aproape 20 de ani de activitate, cu furnizori internationali. Know-how-ul echipei, experienta si pozitia favorabila din piata reprezinta avantaje competitive puternice, ce se pot fructifica pe termen lung prin operativitate si putere crescuta de negociere.
„Asocierea dintre Visual Fan si Headlight Solutions a avut ca strategie extinderea si dezvoltarea portofoliului de produse si servicii ale celor doua companii, iar proiectul anuntat astazi reprezinta punctul de plecare al acestui parteneriat de succes. In industria in care activam, viitorul este vazut prin prisma inovarii, iar pentru a adauga valoare business-ului este necesar sa derulam in mod activ operatiuni de cercetare-dezvoltare, identificand proiecte inedite, ce au ca rol dezvoltarea viitoare si aplicarea celor mai noi tehnologii”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.
In vederea dezvoltarii si implementarii noului proiect, Visual Fan a ales finantarea acestuia prin accesarea unei linii bancare pe termen scurt. Prin aceasta strategie, se are in vedere ca nivelul fluxului de numerar al companiei sa nu fie influentat si astfel, sa nu existe perturbari in derularea activitatii curente.
Colaborarea dintre Visual Fan si Headlight Solutions se inscrie in strategia de dezvoltare a business-ului emitentului ALW, care isi propune consolidarea statutului de lider pe piata IT&C, prin produse si servicii inovatoare, care vor contribui la cresterea cifrei de afaceri si a profitului.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKgamma_2021ALLBIMjungheinrichTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
cv water 2021
rigips
Acvatot 2019
hidroplasto
hilti
strabag nivel 1
leviatan
Ubitech
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
leviatan

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
ef-de-n
bienala
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere