Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Dirigentie de santier - IGSU cauta diriginti de santier pentru constructia de noi cladiri in Vaslui si Focsani
IGSU cauta diriginti de santier pentru constructia de noi cladiri in Vaslui si Focsani
Dirigentie de santier Publicat de Elena Icleanu 27 Iul 2023 11:50
Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) organizeaza licitatie pentru atribuirea contractului "Dirigentie de santier pentru lucrari de construire a noilor cladiri in cadrul a doua obiective de investitii: sediul Detasamentului de Pompieri Vaslui si ISUJ Vaslui si sediul Detasamentului de Pompieri Focsani si ISUJ Vrancea". Finantarea proiectului se va realiza prin intermediul unui imprumut accesat de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) pentru a sprijini implementarea Proiectului privind imbunatatirea managementului riscului de dezastre, o parte a acestor fonduri urmand a fi alocata pentru finantarea prezentelor servicii de consultanta.
Consultantii interesati vor transmite Expresii de Interes prin care vor furniza informatii care sa demonstreze ca au calificarile necesare si experienta relevanta pentru prestarea acestor Servicii. De asemenea, Expresiile de Interes trebuie sa contina si informatii detaliate privind adresa, date de contact (persoana, email, telefon), numarul de inregistrare si tara, precum si informatii privind profilul Consultantului.
Criteriile de selectie pentru evaluarea Expresiilor de Interes sunt: calificarile si experienta necesare (15 puncte), experienta specifica (45 de puncte) si disponibilitatea expertilor cheie (40 de puncte).
Consultantii se pot asocia cu alte firme pentru a-si imbunatati calificarile, dar trebuie sa indice daca forma de colaborare este asociere sau subconsultanta. In cazul selectarii unei asocieri, toti partenerii vor fi responsabili solidar si nelimitat pentru intregul contract.
Consultantul va fi selectat utilizand procedura "Selectie pe baza Calificarilor Consultantului (CQS –Consultant’s Qualifications based Selection) in conformitate cu prevederile Regulamentului Bancii Mondiale privind finantarea proiectelor de investiti.
Consultantii interesati pot obtine informatii suplimentare prin e-mail la adresele: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Expresiile de interes vor fi transmise in scris, in limba romana, la adresele de e-mail de mai sus, pana la data de 9 august 2023.
Anuntul pentru Solicitarea de Expresii de Interes, ce include criteriile de selectie pentru evaluarea Expresiilor de Interes, dar si alte informatii suplimentare referitoare la proiect, poate fi descarcat de aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
leviatan
rigips
CONCEPT STRUCTURE
konsent
MAKITA
theda mar
siniat
noark
CDS
Acvatot 2019
BogArt
quadratum
EDIT-Structural
ness project
viarom
concelex
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander