Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - AICPS 32: Conferinta anuala a proiectantilor de structuri are loc pe 5-7 iunie
AICPS 32: Conferinta anuala a proiectantilor de structuri are loc pe 5-7 iunie
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 20 Mar 2024 12:15
Anul acesta, la Iasi, in perioada 5-7 iunie, va avea loc cea de-a 32-a Conferinta Nationala AICPS, cu tema Mediu construit sustenabil - noi tendinte in structuri, materiale si tehnologii de constructii.
Oportunitatile de networking profesional si de business oferite sunt multiple. Programul evenimentului incepe cu Welcome Reception pe 5 iunie seara si continua in urmatoarele doua zile cu peste 16 ore de prezentari tehnice, dezbateri si noi sesiuni dedicate networking-ului. Cina Festiva din seara zilei de 6 iunie aduce in plus un moment esential de cunoastere si networking intr-un cadru destins, intr-o locatie premium.
Sfera larga de expertiza, specifica proiectarii si executiei structurilor, pe care membrii Asociatiei o acopera este oglindita in diversitatea si complexitatea de teme si proiecte prezentate in cadrul conferintei.
Conferinta Nationala AICPS este recunoscuta si apreciata pentru calitatea dezbaterilor tehnice (88% dintre participanti) si pentru facilitarea unui schimb de experienta intre profesionisti la o scara atat de larga (77% dintre participanti). 
 
 
Si anul acesta, ca si anii trecuti, invitatii speciali vor aborda subiecte si teme de impact ce vor oferi noi perspective celor prezenti. Printre subiectele ce vor fi prezentate se numara Proiectarea seismica a cladirilor de pereti din beton armat cu urmatoarea generatie Eurocod 8: noua abordare bazata pe deplasari, rolul rigiditatii efective si progrese in modelare ( prof. Joao Pacheco de Almeida), Fiabilitatea ciclului de viata, riscul, rezistenta si durabilitatea infrastructurii civile in conditii de riscuri multiple (Dr. Dan M. Frangopol) dar si altele.
Mai multe detalii despre conferinta, speakeri, dar si despre cum puteti lua parte la cel mai important eveniment tehnic, dedicata proiectarii si executiei structurilor din Romania va invitam sa gasiti pe siteul dedicat conferintei
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
konsent
Acvatot 2019
EDIT-Structural
concelex
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
quadratum
rigips
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
ness project
noark
leviatan
viarom
strabag nivel 1
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander