Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ARIC aniverseaza 25 de ani, finalizarea cu succes a proiectelor fiind mereu prioritara
ARIC aniverseaza 25 de ani, finalizarea cu succes a proiectelor fiind mereu prioritara
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 20 Feb 2024 14:08
Asociatia Romana a Inginerilor Consultanti (ARIC) aniverseaza un sfert de secol de inovatie, expertiza si leadership in inginerie de consultanta, prilej cu care organizeaza Conferinta BASM/REAL pe 18 aprilie 2024, la Bucuresti. Conform organizatorilor, in cadrul evenimentului inginerii si partenerii lor vor celebra realizarile trecute, dar, mai important, vor deschide calea pentru progresele viitoare in domeniul dezvoltarii infrastructurii.
"Inginerii consultanti servesc drept coloana vertebrala a progresului unei natiuni si nicaieri acest lucru nu este mai evident decat in Romania. Ei sunt vizionarii care aduc la viata podurile care leaga orasele noastre, drumurile care deschid calea comertului si cladirile care ating cerul - toate parti integrante ale infrastructurii in plina dezvoltare a Romaniei. In ultimii 25 de ani, ARIC a jucat un rol esential in sustinerea rolului inginerilor consultanti, asigurandu-se ca acestia sunt echipati cu cele mai noi cunostinte, cele mai inovatoare practici si o retea care sprijina si hraneste dezvoltarea lor profesionala.
Pe masura ce Romania continua sa se dezvolte, rolul ingineriei de consultanta devine si mai esential. Inginerii nostri nu rezolva doar provocarile de astazi; ei anticipeaza nevoile de maine si proiecteaza solutiile care vor rezista testului timpului. Ei sunt eroii necunoscuti care lucreaza cu sarguinta in culise, asigurand siguranta, durabilitate si eficienta in fiecare proiect intreprins.
Aceasta conferinta este mai mult decat o sarbatoare; este o marturie a spiritului de durata al ingeniozitatii ingineresti romanesti si un apel de raliu pentru urmatoarea generatie de ingineri care va continua sa construiasca aceasta frumoasa natiune. Sa ne unim pentru a onora mostenirea si a imbratisa viitorul ingineriei de consultanta in Romania", a transmis Giovani di Folco, presedintele companiei de inginerie si consultanta in infrastructura Tecno Engineering & Associates Group, adjudecator si vicepresedinte ARIC.
Printre lectorii care vor lua cuvantul in cadrul conferintei ARIC se afla Dinu Popescu (presedintele ARIC), Ines Ferguson (presedintele EFCA), Sue Arundale (director general EFCA), Adam Bialachowski (membru in Comitetul Executiv FIDIC), Cristian Pistol (director general CNAIR), Ioan Aschilean (vicepresedinte ARACO), Ilie Vlaicu (presedinte ARA), Cosmin Tobolcea (vicepresedinte ARIC), Gheorghe Boeru (vicepresedinte ARIC), Ioana Dragan (vicepresedinte ARIC), Giovanni Di Folco (adjudecator, vicepresedinte ARIC), Florin Niculescu (adjudecator, membru ARIC), Emilian Traista (trainer, vicepresedinte ARIC), Beatrice Onica Jarka (Curtea Europeana de Arbitraj), Alexis Gressier (BEI) si Micaela Soldini (ITA).
Prezentarile si dezbaterile din cadrul Conferintei se vor axa pe importanta experientei profesionale si a bunei colaborari intre actorii implicati in derularea proiectelor de constructii. Programul conferintei si formularul de inscriere se gasesc aici.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
quadratum
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
viarom
Ubitech
theda mar
siniat
CDS
EDIT-Structural
leviatan
noark
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander