Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - BTDConstruct, Hagag, Arcadia, SNV si Progetto participa la conferinta MIPIM
BTDConstruct, Hagag, Arcadia, SNV si Progetto participa la conferinta MIPIM
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 06 Sep 2021 12:46
Re-Connect Romania, prima delegatie romaneasca care va participa la MIPIM - cel mai important eveniment international dedicat pietei de real-estate - isi anunta prezenta la editia din acest an, care va avea loc la Cannes, in Franta, in zilele de 7-8 septembrie 2021. Re-Connect Romania este denumirea generica asumata de un grup profesional alcatuit din 5 companii locale si internationale, care opereaza pe piata imobiliara nationala. Misiunea membrilor delegatiei este sa evidentieze oportunitatile de dezvoltare pe care le ofera sectorul local din Romania, prin prezentarea de studii de caz despre proiecte rezidentiale derulate cu succes, precum si prin promovarea capabilitatilor tehnologice din domeniul constructiilor si expunerea particularitatilor de dezvoltare de afaceri si investitii.
„Suntem incantati sa anuntam prezenta delegatiei Re-Connect Romania la aceasta noua editie a MIPIM si ne bucuram sa fim prima delegatie din Romania care participa la cel mai mare eveniment international dedicat exclusiv sectorului imobiliar. Prezenta noastra in cadrul MIPIM reprezinta o ocazie semnificativa de interactiune de tip B2B si de schimb de know-how cu investitori internationali, institutii financiare si dezvoltatori de proiecte imobiliare. Mai mult, avem incredere ca evenimentul in sine ne va crea circumstantele favorabile pentru promovarea oportunitatilor de investitii existente pe piata locala romaneasca”, au declarat reprezentantii delegatiei Re-Connect Romania.
BTDConstruct & Ambient este o companie cu capital 100% romanesc, care opereaza ca Antreprenor General in sectorul de constructii civile, industriale si comerciale. In spatele portofoliului impresionant al companiei se afla o echipa puternica de arhitecti, designeri, ingineri si constructori, care se bazeaza pe tehnologii noi in dezvoltarea de proiecte verzi, inteligente si sustenabile. BTDConstruct utilizeaza sistemul BIM system pentru derularea activitatilor zilnice de lucru in zona de arhitectura, structura si MEP. Dintre proiectele companiei mentionam: UP-site, HPipera Lake, ibis Styles Bucharest City Center, C-entral Residential, The Ivy etc.
Hagag Development Europe este un investitor si dezvoltator imobiliar specializat in proiecte rezidentiale si comerciale in Romania. Compania este implicata in achizitionarea, dezvoltarea, renovarea si administrarea mai multor cladiri si proiecte situate in zonele de lux si de dezvoltare ale Bucurestiului si este singurul jucator de pe piata locala care plaseaza investitii semnificative in dezvoltarea si cresterea segmentului de nisa al reinnoirii urbane prin reconversia cladirilor vechi, istorice, cu prezenta arhitecturala unica.
Arcadia este o companie 100% romaneasca care furnizeaza servicii integrate de inginerie, design si management pentru proiecte de constructii. Profesionistii Arcadia gandesc proiecte personalizate in functie de nevoile clientilor si de bugetele disponibile, utilizand cele mai eficiente si moderne tehnologii de design si constructie.
SVN Romania este unul dintre cei mai importanti consultanti activi de imobiliare de pe piata din Romania si liderul segmentului rezidential. Compania are, de asemenea, o prezenta semnificativa pe zona de management al proprietatilor si pe segmentele comerciale. Consultantii SVN au derulat tranzactii de peste 750 millioane euro numai pe domeniul rezidential.
Progetto Lusso Industrial Cluster este un integrator de servicii de inginerie, arhitectura, arta, design si manufactura. Compania are o abordare holistica asupra dezvoltarii industriei de real estate, iar expertii sai sunt devotati crearii de solutii personalizate pentru cei mai rafinati clienti, cu atentie la nevoile acestora, reusind mereu sa livreze servicii unice si eficiente, produse de top si concepte fara limita de imaginatie.
MIPIM este un eveniment recunoscut care reuneste, anual, pentru doua zile de interactiune, schimb de experienta si tranzactionare prin intermediul unor evenimente premium, conferinte si zone dedicate de expozitie, cei mai influenti jucatori din toate sectoarele industriei imobiliare internationale.
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGhiltiLiebher
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
concelex
top 500
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
top 500
CDS
theda mar
viarom
Acvatot 2019
strabag nivel 1
Ubitech
noark
top 500
rigips
MAKITA
quadratum

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu