Agenda Constructiilor
Miercuri, 23 Septembrie 2020
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - CCIFR: Forumul economic franco-roman are loc pe 19 iunie la Bucuresti
CCIFR: Forumul economic franco-roman are loc pe 19 iunie la Bucuresti
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 14 Iun 2019 21:46
Forumul economic franco-roman, organizat de Camera de Comert si Industrie Romano-Franceza (CCIFR), va avea loc la data de 19 iunie 2019 la hotelul JW Marriott din Bucuresti. Evenimentul aduce in prim-plan proiectele economice, profesionistii si partenerii care au contribuit la convergenta Romaniei in cadrul Uniunii Europene, pe baza relatiilor bilaterale solide si durabile, creatoare de noi oportunitati. Potrivit organizatorilor, de-a lungul diferitelor momente ale zilei, care acopera sectoare-cheie ale cooperarii dintre Romania si Franta, vor fi analizate tendintele actuale, premise de creare de valoare adaugata in viitor.
"Avand la baza peste 30 de ani de cooperare, relatia economica franco-romana este fondata pe numeroase exemple de parteneriate de succes care au facilitat comertul bilateral, investitiile si, mai ales, dezvoltarea reciproca a companiilor romanesti si franceze. Pentru companiile franceze, Romania a reprezentat intotdeauna o piata mare si o oportunitate de dezvoltare, precum si o sursa de competitivitate globala prin accesul la talente. Pentru Romania, Franta este o sursa de inspiratie in domeniile industrial, tehnologic si de cercetare. Mai recent, companiile romanesti, in special cele specializate in noile tehnologii, au inceput sa se apropie cu indrazneala de piata franceza, o piata mai matura, in care digitalizarea si inovatia fac diferenta", au precizat reprezentantii CCIFR.
Agenda forumului este conturata pe doua paneluri, derulate consecutiv, sub motto-urile "Povesti care au schimbat Romania", respectiv "Inventam viitorul - proiecte care schimba jocul".
In cadrul primei sectiuni a evenimentului, "Povesti care au schimbat Romania", se vor pune in discutie competitivitatea Romaniei, piata fortei de munca din tara si mediul antreprenorial local, in timp ce a doua sectiune - "Inventam viitorul - proiecte care schimba jocul" - va trata subiecte precum inovare si frontiere, viziuni pentru viitor, investitii, energie si agricultura.
Pentru informatii suplimentare despre eveniment, agenda acestuia si lista completa de speaker si invitati, click aici!
 
 
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19VideoConfAC-iulAUTODESKALLBIMallbim
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
hilti
rigips
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere