Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home
FENSTERBAU/FRONTALE: Opinii ale participantilor la expozitie Imprimare Email
Expozitii & Conferinte 11 Mar 2010 12:42
La sfarsitul acestei luni, se desfasoara, in cadrul centrului expozitional din Nurnberg - Germania, targurile Fensterbau/Frontale si Holz-Handwerk, reprezentand cel mai important eveniment al bransei de tamplarie termoizolanta, pe plan international. In cadrul acestuia, si-au anuntat prezenta cele mai cunoscute companii specializate in productia de sisteme constructive si utilaje, precum si o serie de mari fabricanti de ansambluri de ferestre.
In continuare, sunt prezentate cateva opinii ale unor experti din bransa, a caror participare la Fensterbau/Frontale a devenit, deja, traditionala:
- Manfred J. Seitz, director executiv Aluplast GmbH: "In ultimii 45 de ani am vizitat, impreuna cu echipa mea, numeroase expozitii in Europa si pe alte continente, dar niciodata nu am avut ocazia sa constat o afluenta atat de mare de specialisti si utilizatori finali, cum este cea de la Fensterbau/Frontale".
- Heiko Volkening, directorul departamentului de publicitate Hautau: "Am fost mereu incantati de rezultatele participarii companiei noastre la acest eveniment. Trebuie precizat ca, gratie organizarii impecabile, standul Hautau s-a bucurat permanent de atentia vizitatorilor, pe parcursul tuturor celor 4 zile ale evenimentului".
- Christoph Balzer, director de vanzari Selve: "Fensterbau/Frontale devine un targ tot mai internationalizat, pragul expozitiei fiind trecut de persoane care vin din peste 30 de tari, inclusiv din Europa de Est si America Latina. Acest lucru face ca oferta expozantilor sa aiba un grad maxim de vizibilitate".
- Hermann Deller, director de vanzari Urban: "Suntem satisfacuti de modul in care se deruleaza participarea companiei noastre la expozitie, produsele noi pe care le expunem cu fiecare ocazie atragand un numar important de vizitatori. Astfel, reusim ca la Fensterbau/Frontale sa facem mai multe vanzari directe decat la oricare alt targ de profil".
- Bonifatius Eichwald, membru al comitetului director Veka: "Targul de la Nurnberg reprezinta un eveniment intens si interesant, in acelasi timp. Acesta constituie un veritabil barometru al pietei de profil. Totodata, trebuie remarcat faptul ca implementarea noului concept de organizare a evenimentului - din punct de vedere al spatiului expozitional - duce la o crestere importanta a calitatii expozitiei".
- Timm Scheible, director de vanzari Winkhaus: "Asteptarile noastre au fost depasite de fiecare data cand am participat la Fensterbau/Frontale. La editia anterioara am avut vizitatori specializati din peste 40 de tari, fapt care a imprimat dialogurilor avute un nivel tehnic foarte ridicat".
Pentru informatii suplimentare, www.frontale.de
 
RAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
viarom
Acvatot 2019
quadratum
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
siniat
noark
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
CDS
MAKITA
concelex
Ubitech
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander